el Portet Moraira villa te koop

€990.000

Details

el Portet Moraira villa te koop dichtbij het strand. Villa van hoge kwaliteit onder architectuur gebouw in el Portet in Moraira. Op slechts 300 meter van het zandstrand van el Portet.

De villa is dusdanig ontworpen dat ze ideaal de langwerpige kavel van 1.085 m2 invult en tegelijk door de verspringende geometrische elementen patio’s en terrassen creëert alsmede volop lichtinval.

Grote lounge met glazen schuifdeuren van vloer tot plafond naar het rechthoekige zwembad van 10 x 4 meter. 5 slaapkamers en 3 badkamers. De primaire slaapkamer heeft een dressing en ensuite badkamer.

Ontworpen en gebouwd naar hoge maatstaven. Vloerverwarming en centrale airconditioning. Parking voor 2 voertuigen op eigen kavel.

Hieronder nog een zeer interessant object, op dit moment onder constructie, in dezelfde locatie. Informeer naar de vloerplannen etc. of boek een bezichtiging

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 4509
  • Views: 674