Project Manzano | Ibiza stijl villa

DIT PROJECT IS VERKOCHT EN AFGEROND

Mooie in Ibiza stijl te renoveren villa in Moraira tegen een zeer aanvaardbaar budget.

Wij bieden in eigen beheer aan.  Een volkomen vlakke kavel, die ook nog eens mooi rechthoekig van vorm is, in een rustige zone van Moraira. Minder dan 1.500 meter van het strand en nabij het centrum.

Ibiza stijl villa in Moraira te koop

De kavel bevind zich aan de calle Manzano, een rustige, uitstekend bereikbaare en onderhouden straat. Enkel bestemmingsverkeer voor de aan de calle Manzano liggende villa´s.

Op de kavel bevind zich een 3 slaapkamer villa op 1 bouwlaag in redelijke staat. Samen met u wensen wij deze te renoveren en uit te bouwen naar een luxe Ibiza stijl villa.  Wij hebben hiertoe al tekeningen op de plank liggen. Uiteraard staan we meer dan open voor uw individuele eisen en wensen.

Het initiële plan is om de living een royaal formaat te geven door het bijtrekken van de ruimte van de oorspronkelijke keuken en 1 van de 3 aanwezige slaapkamers.

De nieuwe keuken met eethoek komt in de nu aanwezige naya aan de zijkant, waardoor ook deze zeer royaal en prettig wordt. Geweldig om te koken en etentjes te verzorgen voor gasten.

In overleg met u is de keuze om een master slaapkamer met en-suite te realiseren aan de voorzijde. Deze biedt toegang tot de prachtige Ibiza stijl Iroko pérgola om in de ochtend te ontbijten.

De tweede mogelijkheid is om een 1ste verdieping met slaapkamer en ensuite badkamer en terras te realiseren. Deze verdieping biedt dan een mooi zeezicht.

De living biedt via een schuifpui toegang naar de pérgola met terras en het nieuw aan te leggen zwembad. Indien u wenst kan er voor beide opties gekozen worden.

Prettige bijkomstigheid is dat de aannemer en architect van Nederlandse nationaliteit zijn. Goed en prettig overleg is gewaarborgd.

Tenslotte is de locatie residentieel en ontwikkeld  waardoor u geen grootschalige bouwprojecten in de toekomst hoeft te verwachten.

Wij nodigen u graag uit nader te informeren of persoonlijk een kijkje te komen nemen.

U kunt nadere informatie over dit project hier op onze website vinden.

 

Moraira zelf staat bekend als een upmarket vissersdorpje, met een prachtig centrum moet boetiekjes en prima restaurants.

El Portet is bijzonder attractief door de prachtige baai met zandstrand en gemoedelijke Beachbars, waarbij men onder het genot van een mooi glas wijn en tapas de dagelijkse beslommeringen vergeet.

Ondanks de populariteit heeft Moraira haar originele karakter weten te behouden. De strikte bouwvoorschriften, enkel in het centrum is gebouwd tot 4 bouwlagen, dragen hier zeker aan bij, evenals de minimum kavelgroote benodigd om te bouwen. Omringd en beschut door heuvels en wijngaarden is Moraira beschermd tegen harde wind en hittegolven. Moraira kent gemiddels 300 zonnige dagen per jaar met weinig tot geen regenval in de zomer.

De permanente populatie van Moraira telt ca. 10.000 inwoners, waaronder veel expats van Britse, Duitse, Scandinavische en Nederlands/Vlaamse origine.

De vismarkt van Moraira is één van de populairste in de regio, met een eigen vissersvloot en jachthaven,  Club Náutico Moraira, bovendien. Daarnaast staat Moraira bekend om de productie van Moscatel druiven.

Als constructeur kunnen wij u de gunstigste condities bieden bij het ontwerpen en bouwen van uw huis. Daarnaast hebben wij een flink aantal grondposities en kunnen wij u dus voorzien van een uitgelezen selectie bouwkavels in Moraira, Benissa en Calpe. Ook bieden wij volop mogelijkheden om energiezuinig of energieneutraal te bouwen.

Niet al onze kavels zijn gepubliceerd, informeert u dus vrijblijvend naar ons aanbod. Ons internationale team staat u graag te woord in uw eigen taal.