Villa in Moraira te koop

Wij bieden een villa aan ter renovatie door Nederlandse aannemer in Moraira

Zeezicht vanaf 1ste verdieping | Mooie vlakke en rechthoekige kavel | Uitstekende locatie nabij centrum en strand van Moraira

villa met zeezicht te koop in Moraira

In eigen beheer te renoveren villa in Moraira te koop. Voor deze prijs is het lastig een vergelijkbaar object van dit formaat, kwaliteit en locatie te vinden in Moraira.

Wij bieden in eigen beheer een volkomen vlakke kavel, die ook nog eens mooi rechthoekig van vorm is, aan in een rustige zone van Moraira, op minder dan 1.500 meter van het strand en het geliefde centrum.

 

De kavel bevind zich aan de calle Manzano, een rustige, uistekend bereikbaare en onderhouden straat met enkel bestemmingsverkeer voor de aan de calle Manzano liggende villa´s.

Op de kavel bevind zich een 3 slaapkamer villa op 1 bouwlaag . Samen met u wensen wij deze te renoveren en uit te bouwen naar een luxe Ibiza stijl villa.  Wij hebben hiertoe al tekeningen op de plank liggen, maar staan meer dan open voor uw individuele eisen en wensen.

Het initiële plan is om de living een royal formaat te geven door het bijtrekken van de ruimte van de oorspronkelijke keuken en 1 van de 3 aanwezige slaapkamers.

De nieuwe keuken met eethoek komt in de nu aanwezige naya aan de zijkant, waardoor ook deze zeer royaal en prettig wordt om te koken en etentjes te verzorgen voor gasten.

In overleg met u is de keuze om een master slaapkamer met en-suite te realiseren aan de voorzijde, met toegang tote en prachtige Ibiza stijl Iroko pérgola om in de ochtend te ontbijten, of een verdieping met slaapkamer ensuite en terras met zeezicht te realiseren. Prijs ca. 495.000€

De living biedt via een schuifpui toegang naar de pérgola met terras en het nieuw aan te leggen zwembad. Indien u wenst kan er voor beide opties gekozen worden om zodoende een royale 4 slaapkamer villa te realiseren. Prijs ca. 595.000€

Indien u zelf een bouwpartner heeft kunnen wij u deze villa aanbieden in de huidige conditie tegen 350.000€.

Prettige bijkomstigheid is dat de aannemer en architect van Nederlandse nationaliteit zijn, waardoor er goed overleg zonder meer mogelijk is.

Tenslotte is de locatie residentieel en ontwikkeld  waardoor u geen grootschalige bouwprojecten in de toekomst hoeft te verwachten.

Wij nodigen u graag uit nader te informeren of persoonlijk een kijkje te komen nemen.