Onder invloed van de corona perikelen bestaat er een toenemende belangstelling voor landelijk gelegen huizen op een ruime kavel. Dit biedt volop mogelijkheden om in tijden van corona of hopelijk in een meer normale situatie, op eigen grond of in de directe omgeving in de buitenlucht te recreëren.

finca costa blanca te koopDe mogelijkheden zijn legio, van tuinieren, verbouwen van eigen groente en fruit tot het houden van dieren of heerlijk wandelen en fietsen.

In ons werkgebied zijn er verrassende mogelijkheden om landelijk te leven en toch voorzieningen en het strand op korte afstand te hebben.

Juridisch en praktisch, bijvoorbeeld aansluiting op elektra en water, is het kopen en/of renoveren van een finca een aparte tak van sport waarin Mirador de Moraira uw ervaren partner kan zijn.

Interesse of meer weten? bel of mail of laat hieronder uw eisen en wensen weten. Een selectie actueel beschikbare ‘finca’s’ ziet u hieronder.

    U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


    Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


    Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


    Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.