Project Tossals | royale zeezicht villa Moraira

DIT PRPJECT IS VERKOCHT EN AFGEROND

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

  Indien u op zoek bent naar een royale villa in Moraira op een toplocatie met zeezicht tegen een scherpe prijs, dan nodigen wij u graag uit verder te lezen.

   

  Na renovatie omvat deze villa over 2 bouwlagen liefst 354 m2. Het egale grondstuk wordt ontsloten door een toegangsweg die naast deze villa slechts 1 andere royale villa bedient.

  Na de renovatie wordt deze toegangsweg opnieuw geasfalteerd en verlicht.

  Van het parkeerdek afgesloten met elektrische toegangspoort komt u via de aansprekende entrée met  groot formaat Iroko deur in de ontvangsthal met directe toegang tot de royale living met half-open ruime en luxe keuken. Vanuit de living biedt de villa over de gehele gevelbreedte een panoramisch zeezicht over el Portet en verder naar het zuiden tot aan de  Peñón de Ifach.

  De naya aan  de zwembadzijde, uitgevoerd in Iroko hardhout geeft de villa extra allure en biedt een prachtige plek voor al fresco etentjes of het genieten van een mooi glas wijn en de panoramische uitzichten.

  Uiteraard zijn er hoogwaardige profielen en kozijnen van aluminium toegepast op basis van het ´Lessframe´ príncipe om de zeezichten verder te maximaliseren.  Via een fraaie en gemakkelijke trap bereikt u de slaapvertrekken op de begane grond bestaande uit 4 dubbele slaapkamer en 1 enkele slaapkamer, en liefst 4 badkamers. De master slaapkamer beschikt daarnaast over een inloopkast. De slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

  De constructie en renovatie wordt met grote zorg en aandacht voor details uitgevoerd, door een gerenommeerde nederlandse aannemer en eveneens Nederlandse opdrachtgever.

  De villa wordt gerealiseerd in Ibiza stijl, met Iroko-houten elementen. De bovenzijde van de gevel wordt opgemetseld zodat optisch een plat dak wordt verkregen terwijl de dakhelling de voordelen biedt op het vlak van afwatering en onderhoud, een groot voordeel.  Hierdoor wordt ook gelegenheid geschapen om de airconditioning units uit het zicht  te plaatsen.

  De kavel is mooi vlak en biedt naast het zwembad een overdekte buitenkeuken. De privacy is gewaarborgd evenals de uitzichten. Er is geen mogelijkheid door de ligging van de kavel en omliggende villa´s dat deze in de toekomst wordt verstoord.

  Resumerend is dit een zeer royale villa, waarbij alle vertrekken ruim zijn uitgevoerd, licht, door het glasoppervlak, prachtige uitzichten vanuit binnen en buiten. Logische en praktische indeling met een dagprogramma  en nachtprogramma. Op deze locatie met dit zicht en dit formaat bovendien een prima investeringn

  Hoewel de ontwerpen zijn uitgewerkt staan wij in deze fase graag nog open voor uw suggesties of ideeën.

  Contacteer ons voor een volledig bestek en tekeningen.