Het kopen van een villa of appartement in Moraira, goede begeleiding is een must. Een Nederlandse makelaar in Moraira met kennis en prima relaties een pré.

Bij Mirador de Moraira staan wij u te woord in het Nederlands. Uiteraard verkrijgt u ook alle offertes in helder Nederlands.

Wij bieden onze relaties zorgvuldigheid bij aankoop, het kopen van een bouwkavel en nieuwbouw in Moraira.

Daarnaast hebben wij mooie projecten in Moraira volledig in eigen beheer. Wij zijn zelf eigenaar van de woningen en verzorgen de renovatie. Mooie, unieke woningen, tegen goede condities voor u met één partner, onszelf.

Wij nodigen u graag uit om eens een praatje te komen maken en de mogelijkheden door te spreken. Omdat onze projecten in eigen beheer zij, en individuele villa´s betreffen, leveren wij maatwerk. Anders dan bij grotere projecten met meerdere villa´s, heeft u bij ons volop de mogelijkheid eigen ideeen in te brengen. Uiteraard wel binnen de wettelijke bepalingen en het gestelde budget. Bijkomend voordeel, omdat het gaat om individuele woningen binnen ontwikkelde locaties weet u op voorhand hoe uw directe omgeving eruit ziet. What you see is what you get.

Mirador de Moraira besteedt grote aandacht aan kwaliteit en praktisch gebruik, met het oog op het toekomstige gebruik van de woning.

Een voorbeeld. Het toepassen van platte daken is in opkomst. Het ziet er goed uit, past bij de populaire Ibiza stijl en het is goedkoper om te realiseren. Op termijn heeft het echter ook nadelen. Het vereist meer onderhoud, en bij regenval is afwatering een probleem, ja het kan regenen in Spanje, vaak met zanddeeltjes in regenval. Dit veroorzaakt dan weer verontreiniging van de gevel bij een plat dak. Waar mogelijk kiezen wij dan ook voor een dak met afschot en oversteek. Een mogelijkheid is ook om de gevels op te metselen in combinatie met een interne hemelwaterafvoer.

Het dak lijkt dan opties plat, maar biedt de voordelen van het afschot. Ook wordt zo ruimte gemaakt om de aircoditioningunits mooi uit het zicht te plaatsen.

Mirador de Moraira. Nederlandse makelaar Moraira.