Fantastische villa eerste lijn strand El Portet Moraira te koop | Grote kavel | GERESERVEERD

Av. del Portet, 133, 03724 Teulada, Alicante, España

Details

Villa op grote kavel in el Portet Moraira te koop. Bijzonder object in El Portet Moraira te koop.

Geweldige investering in Moraira voor de juiste koper. Villa met 6 slaapkamers op een grote kavel van liefst 3.900 m2.

Oprijlaan naar de grote kavel. De villa bestaat uit 1 bouwlaag met panoramische zeezichten vanaf diverse terrassen.

fantastische villa el portet te koop

6 slaapkamers, 4 badkamers, garage, zwembad. De villa verdient modernisatie. Het ruime grondstuk kan gesplitst worden om meerdere eerste lijns villa´s te realiseren.

Een mooie investering in deze gewilde zone met slechts een beperkt aanbod 1ste lijns villa´s

De voornaamste attractie van de villa is uiteraard de locatie, op enkele meters van het zandstrand in de prestigieuse baai van el Portet. Deze zone wordt beschouwd als de mooiste van Moraira, terwijl Moraira zelf bekend staat als een upmarket vissersdorpje, met een prachtig centrum moet boetiekjes en prima restaurants.

El Portet is bijzonder attractief door de prachtige baai met zandstrand en gemoedelijke Beachbars, waarbij men onder het genot van een mooi glas wijn en tapas de dagelijkse beslommeringen vergeet.

Ondanks de populariteit heeft Moraira haar originele karakter weten te behouden. De strikte bouwvoorschriften, enkel in het centrum is gebouwd tot 4 bouwlagen, dragen hier zeker aan bij, evenals de minimum kavelgroote benodigd om te bouwen. Omringd en beschut door heuvels en wijngaarden is Moraira beschermd tegen harde wind en hittegolven. Moraira kent gemiddels 300 zonnige dagen per jaar met weinig tot geen regenval in de zomer.

De permanente populatie van Moraira telt ca. 10.000 inwoners, waaronder veel expats van Britse, Duitse, Scandinavische en Nederlands/Vlaamse origine.

De vismarkt van Moraira is één van de populairste in de regio, met een eigen vissersvloot en jachthaven,  Club Náutico Moraira, bovendien. Daarnaast staat Moraira bekend om de productie van Moscatel druiven.

Als constructeur kunnen wij u de gunstigste condities bieden bij het ontwerpen en bouwen van uw huis. Daarnaast hebben wij een flink aantal grondposities en kunnen wij u dus voorzien van een uitgelezen selectie bouwkavels in Moraira, Benissa en Calpe. Ook bieden wij volop mogelijkheden om energiezuinig of energieneutraal te bouwen.

Niet al onze kavels zijn gepubliceerd, informeert u dus vrijblijvend naar ons aanbod. Ons internationale team staat u graag te woord in uw eigen taal.

  • ID: 2547
  • Views: 1099