Gerenoveerde ruime zeer complete villa te koop in Moraira

moraira
€699.000

Details

Indien u op zoek bent naar een villa in Moraira met ruimte, een praktische indeling, loopafstand naar het centrum van Moraira èn een mooi zeezicht, kijk dan even nader naar deze villa te koop in Moraira, Alicante, Costa Blanca.

Op de markt sinds augustus 2018. Recent gerenoveerd combineert deze ruime villa 324 bebouwde m2 in een mediterraanse stijl met moderne materialen.

Hoewel het hier een luxe villa betreft is de lay out praktisch. Bijzonder geschikt voor diegenen met volwassen kinderen of het ontvangen van gasten. De 1ste verdieping omvat een royale living / lounge met ruime keuken en master slaapkamer met ensuite. Te bereiken via voor af achterzijde middels 9 gemakkelijke traptredes en entreehal. Ruim terras met zeezicht en panoramisch zicht over de bergketen Sierra Bernia.

De begane grond te bereiken via inpandige trappengang omvat een drietal dubbele slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast beidt deze verdieping een living, keuken (kleiner van formaat dan op de 1ste verdieping maar absoluut toereikend) en toegang naar het zwembad via schuifdeuren.

De woning is op het zuid – westen georienteerd en biedt praktisch de gehele dag door volop zon. Gelegen in een centrale zone van Moraira waardoor zowel de baai van El Portet als het centrum van Moraira aan te wandelen is.

Extra´s

Garage. Ruime. Kavel. Aangelegde tuin. Pellet brander.

Informeer gerust naar meer details. Wij bieden ook een selectie van grondstukken en projecten om naar uw eisen en wensen een villa te realiseren.

  • ID: 3115
  • Views: 226