Goedkope villa in Calpe met panoramisch zeezicht te koop

calpe, moraira
€195.000

Details

Goedkope villa in Calpe  in de zone Maryvilla te koop. Zeer interessant object te koop als investering of voor een eindafnemer voor wie een geweldig panoramisch zicht op 1 staat.

De villa biedt werkelijk een prachtig wijds zeezicht over Calpe en de peñon de Ifach helemaal tot aan Moraira en de baai van El Portet tot aan Ibiza! Naar het westen een prachtig panoramisch bergzicht over de Sierra Bernia. In de morgen ziet u de zon opkomen om later in de avond de zon onder te kunnen zien gaan.

Goedkope villa in Calpe te koop

 

Indeling: Begane grond met entreehal, seperate keuken, slaapkamer, badkamer living geweldig ongerept panoramisch uitzicht en een open trap naar eerste verdieping met 2e slaapkamer, master slaapkamer met badkamer en kleedruimte ensuite. Onafgewerkte onderbouw van 60m2 met goede plafondhoogte.

De villa is gesitueerd bovenop een bergflank als zo goed als het laatste en hoogste object. De locatie biedt dus naast een pracht uitzicht volop privacy, hiertegenover staat dat voorzieningen zoals winkels lager gelegen zijn en een rit van circa 2 kilometer vereisen om te bereikt te worden. Afstand tot boulevard en strand van Calpe 5,5 kilometer. De villa biedt 3 slaapkamers en een bebouwd vloeroppervlak van 129 m2 verdeeld over 2 bouwlagen met een onafgewerkte onderbouw van nog eens 60m2. De kavel omvat 825 m2 en is stijl. De prijs is gericht op een snelle verkoop. De villa dient wel intern gerenoveerd te worden en een aantal structurele werken zoals realiseren van een parkeerdek en vergroten en verhogen van de terassen verdient aanbeveling.

Indien gewenst adviseren wij de kopende partij over de renovatie. Meer informatie over deze service vind u via onderstaande link.

 

 

  • ID: 3848
  • Views: 1406