VERKOCHT | Villa te koop in moraira voor ruim minder dan 3 ton op mooie locatie

€269.000

Details

Op zoek naar een villa te koop in Moraira met zwembad en garage èn wandelen naar het strand en dorp voor minder dan € 300.000?

Deze zoekvraag is niet gemakkelijk te beantwoorden met een uitgebreid aanbod.

Door een drastische prijsverlaging teneinde een vlotte verkoop te realiseren voldoet onderstaande villa un wel ruimschoots aan bovenstaande criteria.

Gesitueerd in de gewilde zone La Sabatera. Deze zone bereikt u komende vanuit het dorp bij de masymas rotonde linksaf door de wijnvelden.

De route van het strand en dorp naar dit aantrekkelijke villatje loopt via een wandelpad langs de wijnvelden en is nagenoeg vla. Vanuit de villa wandelt u in een half uurtje naar het strand en Moraira dorp, met de auto in een kleine 5 minuten. De afstand van de villa naar het dorp/strand bedraagt 2.600 meter.

Daarnaast treft u op 400 meter afstand een supermarktje en diverse barretjes en restaurants.

De villa is gelegen aan een rustige straat met andere villa´s en profiteerd van de beschermde groenzone ernaast en achter. Toegang wordt geboeden via een voetgangerpoort en een gargae met pad naar de voordeur. De villa zelf omvat ruim 90 m2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Naar onze mening zou een nieuwe indeling met 2 slaapkamers en badkamers een ruimer en luxe gevoel geven. Een 3e slaapkamer en zelfs geheel zelfstandig gastenappartement kan eventueel in de het vertrek met dakterras wat nu als garage wordt gebruikt worden ingericht.

Gerorienteerd op het zuid westen en lekker zonnig en zeer prive. Voorzien van zwembad in goede conditie. Gebouwd in 1971 en gerenoveerd in 1985. Er kan nu absoluut gelijk ingerokken worden, maar gezien de orijsstelling en locatie ligt een upgrade voor de hand. Wij kunnen u voorzien van een vrijblijvende grondige offerte, uiteraard in het Nederlands.

De kavel omvat 702 m2.

Spoedige bezichtiging aanbevolen!

  • ID: 3609
  • Views: 367