Grond te koop in Moraira el Portet

moraira
€315.000

Details

Mooi stuk grond te koop in Moraira in de gewilde zone el Portet.

Bijna vlak, licht hellend grondstuk, gesitueerd aan een rustige  residentiële straat.

grond te koop in Moraira

1.100 meter naar het geliefde zandstrand van de baai van el Portet en 1.800 meter naar het centrum en promenade van Moraira.

Dit grondstuk wordt particulier verkocht zonder bouwverplichting.

Indien gewenst kunnen wij samen met de koper op deze locatie een project ontwikkelen waarbij er een villa to ca. maximaal 300m2 gerealiseerd kan worden.

Meer grond te koop in Moraira vind u hier

Vanaf een 1ste verdieping biedt deeze kavel een zeezicht.

In de huidige markt een van de betere kavels te koop in Moraira.

 

Over el Portet

 

Een huis kopen in El Portet is voor huizenkopers die Moraira kennen vaak een gewilde keuze.

El Portet is een van de meest geliefde zones van Moraira of mischien wel de meest geliefde.

 

El Portet is een buitenwijk of ´dorpje´ wat onder de gemeente Moraira valt.

Moraira ligt in het noorden van de provincia Alicante, in de regio Marina Alta die grofweg loopt van Calpe tot Oliva net  ten noorden van Dénia. De kuststrook waaronder Moraira en El Portet vallen staat ook wel meer bekend als de Costa Blanca.

De weg van Moraira naar El Portet is al veelbelovend. Via een mooie weg van ongeveer 1,5 kilometer met schitterende uitzichten over de jachthaven Club Náutico Moraira en de Middellandse Zee. Nog mooier is een wandeling over de paseo marítimo, een fraai voetgangerspad.

Aangekomen in El Portet  is de grote trekpleister de schelp vormige baai met turquoise water en een zand strand van 300 meter. De bodem loopt zeer geleidelijk af wat het ideal maakt voor gezinnen met kinderen. Er is weinig getijde en de zee is overwegend zeer kalm met ligging op het zuiden. In het najaar en voorjaar zijn er wat meer golven. Aan de de oostzijde wordt de baai beschermd door de landtong Cap d´Or.

 

Daarnaast is El Portet groen met een variatie aan voornamelijk naaldbomen.

Het zandstrand van El Portet wordt omlijnd door een boulevard met direct aan het strand een aantal leuke barretjes en restaurants waaar u ongedwongen geniet van verse tapas en een drankje. Voor diegenen die uitgebreid willen tafelen is het luxe restaurant Le Dauphin een aanrader waarvoor zelfs mensen uit Valencia komen rijden.

El Portet heeft geen groot aanbod qua winkels, u kunt er terecht in een supermarktje met vers brood, kiosk en apotheek. Uiteraard is dit ook niet noodzakelijk aangezien Moraira om de hoek ligt.

 

Het woning aanbod in El Portet kent overwegend vrijstaande luxe villas.

 

  • ID: 3937
  • Views: 433