Huis in Busot Alicante te koop

€139.000

Details

Huis in Busot te koop nu inclusief alle keukenapparatuur en witgoederen tegen een prijs van € 139.000.

Busot is een prachtig dorpje wat verrassend veel te bieden heeft. Het staat bekend om de prachtige Canelobre de Busot grotten, wandel en hiking routes door de bergen, schilderachtige straatjes en pleintjes, de fonteinen en een heerlijk grone omgeving. Busot ligt tussen de kust en de bergen op minder dan 10 minuten van het strand en 19 km van Alicante stad.

De huizen zijn geschakeld en gebouwd op de begane grond een eigen tuin en parkeerplaats.  Daarnaast profiteren de huiseigenaren van gemeenschappelijke tuinen en zwembad met jacuzzi.

2slaapkamer en 2 badkamers, volledig uitgerust. Een zeer aantrekkelijk geprijsde optie om een heerlijk gelegen huis aan de Costa Blanca te bemachtigen. De omgeving is geweldig om buiten te recreëren.

Deze promotie is tijdelijk.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 5418
  • Views: 182