huis met veel buitenruimte Costa Blanca noord

€215.000

Details

vrijstaande villa met twee verdiepingen in het dorp Xirles, op 1,5 km van de gemeente Polopen op ongeveer 9 km van het strand. Ruim perceel van meer dan 3000 m2 met een privézwembad en een grote parkeerplaats.

Het huis is verdeeld over twee verdiepingen van elk 125 m2. Op de begane grond een ruime woon-eetkamer met open haard, een keuken met bijkeuken, vier slaapkamers en een badkamer.

De bovenverdieping heeft dezelfde indeling, maar is nog niet afgewerkt, dus in te delen en af te werken naar kauze. Ook kunnen, indien gewenst, beide verdiepingen gescheiden blijven waardoor een onafhankelijk appartement ontstaat met een aparte ingang.

mooi uitzicht op de zee en de bergen en ligging op het zuiden

midden in de natuur, in een rustige omgeving maar toch in de nabijheid van voorzieningen.

huis met veel buitenruimte te koop moraira

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 6467
  • Views: 263