Interessant huis te koop in Pla del Mar Moraira

Details

Interessant huis te koop in Pla del Mar Moraira met veel potentieel.

huis in Pla del Mar Moraira te koopPla del Mar is voor veel huizenkopers in Moraira de meest gezochte wijk. Ideaal gelegen tussen de gezellige dorpskern van Moraira en de baai van el Portet.

Vanaf deze villa wandelt u in 600 meter via een gemakkelijk vlakke route zo het dorp in met de  promenade direct aan zee. Bovendien is deze villa gesitueerd aan een cul-de-sac, dus mooi rustig gelegen.

De woning zelf omvat 173 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime living, keuken en overdekt terras. Terras kan beglaasd worden.

Zwembad

Gebouwd in 1975 dus de villa dient geupdate te worden, echter im

De pluspunten en het potentieel van deze villa op een rijtje:

 • Toplokatie, wandelen naar het dorp
 • Vlakke kavel op het zuiden
 • cul-de-sac
 • MOGELIJKHEID TOT TOEVOEGEN EERSTE VERDIEPING

Wij begeleiden renovaties en verschaffen op voorhand een vrijblijvende gedetaileerde offerte. Daarnaast kunt u vrijblijvend en kostenloos een inzichtelijke calculatie ontvangen van de aankoopkosten, jaarlijkse kosten bij bezit en resultaat bij eventuele verkoop. Deze kunt u hieronder aanvragen en ontvangt u per mail.

U kunt deze woning overigens ook aankopen en zelfstandig of met een andere partij naar keuze renoveren.

Volop mogelijkheden op deze lokatie en met dit potentieel om een villa op een gewilde lokatie in Moraira te verwerven en/of een mooi resultaat bij verkoop te realiseren.

Meer informatie over Pla del Mar kunt u HIER vinden.

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

  • ID: 4547
  • Views: 898