Kavels in opkomende zone in Moraira te koop zonder bouwverplichting | UPDATE 14 october 2018

calle trujillo moraira
€285.000

Details

In de zone Camarocha van Moraira 0p minder dan 3 kilometer van het strand en dorp zijn er nog een aantal kavels te koop met een zeezicht over Moraira richting de baai van El Portet.

DE kavels zijn nagenoeg vlak en rechthoekig van vorm dus eenvoudig te bebouwen naar eigen behoefte en voorkeur, uiteraard binnen de wettelijke bepalingen. Neem even contact op voor advies hierover.

De grondstukken te koop in deze zone van Moraira zijn georienteerd op het zuiden | zuid-oosten en bieden een open blik over het Les Sort wijnveld over het dorp naar de kaap van El Portet de Cap d´Or.

De infrastructuur is bovendien uistekend met nieuwe brede wegen met trottoir, ondergrondse electra en telefonie/internet.

De kavels van particulier eigenaar (10% overdrachtsbelasting) kunnen wij ca. 10% voordeliger aanbieden dan omliggende kavels voor een vanaf prijs van € 285.000 | 811 m2.

De bouw van een moderne villa met hoogwaardige kwaliteit en materiaalkeuze is ca. € 2.000 / m2. bebouwd.

 

Wij informeren u graag vrijblijvend. Indien gewenst kunt u bouwen met een Nederlandstalige locale aannemer.

Dit is een opkomende zone. Prima investeringsmogelijkheid voor een middellangeperiode tot 5 jaar. Ook een mooie optie voor diegenen die wellicht een bouw in Moraira overwegen in de komende jaren maar niet gehaast zijn.

De weergegeven villas zijn impressie van projecten in deze zone.

Contacteer ons voor meer informatie contact@miradordemoraira.com

 

 

  • ID: 3230
  • Views: 197