LUXE NIEUWBOUW VILLA IN MEDITERANE STIJL IN EL PORTET MORAIRA

€1.750.000

Details

LUXE NIEUWBOUW VILLA IN MEDITERANE STIJL IN EL PORTET, MORAIRA
VIJF SLAAPKAMERS, VIJF EN EEN HALF BADKAMERS, TWEE LOUNGES, CINEMA , GARAGE VOOR VIER AUTO’S, LIFT,

 

RUIM ZWEMBAD EN ZEER GROOT PRIVÉ PERCEEL MET VERHOOGD OPEN UITZICHT.

 

Deze luxe villa is gelegen op een verhoogd en zeer privé perceel in El Portet Moraria, op minder dan vijf minuten wandelen van het strand.

De villa heeft een volledig vrij uitzicht en is gebouwd op drie verdiepingen met een zwembad met een strandgedeelte en volledig aangelegde tuinen.

De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 553 vierkante meter, 395 vierkante meter woonoppervlak en 210 vierkante meter terras. De villa is volledig privé, er zijn geen woningen uitkijkend over de kavel.

 

Het groene gebied direct achter, en verbonden met het bouwperceel, is bij de verkoop inbegrepen, waardoor een totale oppervlakte van 2150 vierkante meter ontstaat, wat een zeldzaamheid is in dit exclusieve gebied van Moraira. Het groene gebied kan worden gebruikt als een privétuin maar kan niet worden ontwikkeld. De villa wordt gebouwd met materialen en afwerkingen van topkwaliteit die een dergelijk project vereist.

 

De villa bestaat uit: Hoofdentree bereikbaar via een voetgangerspoort of elektrisch bedienbare voertuigpoort naar een grote oprijlaan met parkeergelegenheid die leidt naar een kenmerkende hardhouten toegangsdeur.

De garage is toegankelijk vanaf de weg via een dubbele elektrisch bedienbare deur met ruimte voor vier auto’s en uitgebreide opslagruimtes. De villa is toegankelijk vanuit de garage via zowel een interne trap naar de begane grond als een personenlift die de begane grond en eerste verdieping bedient.

Vanaf de vooringang is er een hal met glazen deuren die leiden naar de binnenplaats. Aan de linkerkant is de grote open woonkamer en keuken. Aan de rechterkant zijn er drie slaapkamersuites op de begane grond en het gastentoilet. Er is ook toegang tot de lift en de trappen met glazen balustrades die u naar de eerste verdieping of naar het souterrain brengen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de hele villa.

De volledig ingerichte luxe keuken met eiland is inbegrepen in de kostprijs van het project naast alle elektrische toestellen van leveranciers zoals Neff, Siemens en Bora. De keuken is geleverd door Creativ Keukens uit Moraira. De woonkamer wordt overspoeld met licht door de vele ramen en heeft directe toegang tot de binnenplaats en de Naya. De woonkamer is afgewerkt met een kenmerkend plafond met verborgen LED-verlichting. De drie slaapkamers op de begane grond hebben doorloopkasten en een eigen badkamer met douche. Alle slaapkamers hebben directe privétoegang tot de tuinen. In het souterrain bevindt zich een multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt als fitnessruimte, bioscoopruimte of kantoor.

Op de tweede verdieping is er een tweede loungeruimte met toegang tot een zeer groot terras. Op deze verdieping bevindt zich de master suite met inloopkast en badkamer met zowel vrijstaand ligbad als aparte regendouche. Deze slaapkamer heeft toegang tot een eigen terras. Er is nog een slaapkamer met inbouwkasten en een eigen badkamer met regendouche en toegang tot een eigen terras. De villa heeft een semi-omsloten open binnenplaats die leidt naar de overdekte Naya met pre-installatie voor een buitenkeuken en direct naar het zwembad.

De tuin is  volledig aangelegd met inheemse bomen en planten en een computergestuurde irrigatie.

ville te koop el Portet te koop

Volledige brochue met vloerplannen en specificaties beschikbaar.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 7562
  • Views: 10