Luxe villa in Benissa te koop | laatste mogelijkheid | zeezicht |

Avinguda de la Fustera, 30, Benisa, España

Details

In de gewilde zone la Fustera vind u deze villa in Benissa. Laatse beschikbare villa van een kleinschalig project van 6 nieuwe villa´s. Elk van de 6 villa´s is anders vormgegeven wat bijdraagt aan het exclusieve karakter van dit project.

Laatste beschikbare villa. Onder constructie. Uiteraard de mogelijkheid om de 5 al verkochte villa´s ook te bekijken ter referentie.

Villa in Benissa te koop

 

Deze villa in Benissa Costa biedt zeker gezien de verkoop prijs zeer veel.

Op 1 kilometer van het strand. zeezichten en ruime kavel. Hoogwaardige afwerking. Zowel Calpe als Moraira binnen 5 kilometer aan te rijden.

Op een grondstuk van 765 m2 bedraagt het bebouwd oppervlak 190 m2. Dit is exclusief het terras van 50 m2! Liefst 4 slaapkamers, waarn 3 uitgevoerd zijn met ensuite badkamers.

Royale moderne Silestone keuken. Integrale airconditioning. Hoogwaardige afwerking onder ander met grote vloertegels a 40€ per m2.

Zwembad met fontein, douche, van 10 x 3 meter. Videotoegang, carport en bbq. De vlakke kavel wordt aangelegd afgeleverd. Oplevering zomer 2018.

U krijgt bij ons de beste condities en upgrades bij aankoop. Nederlandse begeleiding.

Als constructeur kunnen wij u de gunstigste condities bieden bij het ontwerpen en bouwen van uw huis. Daarnaast hebben wij een flink aantal grondposities en kunnen wij u dus voorzien van een uitgelezen selectie bouwkavels in Moraira, Benissa en Calpe. Ook bieden wij volop mogelijkheden om energiezuinig of energieneutraal te bouwen.

Op de foto´s zijn ook de 5 al verkochte villa´s afgebeeld. De afwerking en uistraling is echter identiek aan de te koop staande villa. Bekijk ook de video!

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

  • ID: 2478
  • Views: 444