Mediterraanse villa te koop Benissa Moraira

€649.000

Details

Mediterraanse villa te koop Benissa Moraira

Nieuw op de markt. Prachtige gelegenheid om tegen een uiterst realistische prijs een villa te kopen die de meeste wensen realiseert of overtreft.

Gesitueerd in een zeer gewilde zone van Benissa Costa, direct grenzend aan Moraira. De villa is daarnaast gelegen aan een cul-de-sac in deze villawijk.

De villa is gericht op het zuid-zuid-westen en biedt een mooi zeezicht vanaf het zwembadniveau met daarnaast ook nog eens zicht op de iconische El peñon de Ifach van Calpe.

Volledig gerenoveerd in 2019 waarbij onder andere is voorzien in nieuwe vloeren, elektra en een infinity pool.

Tijdens de renovatie is er zorg voor gedragen om de bestaande tuinen in ere te houden waardoor u kunt genieten van een prachtige volwassen mediterraanse tuin rondom de villa.

De villa omvat 4 slaapkamers en 4 badkamers. 3 slaapkamers in de hoofdwoning met daarnaast een ruim appartment met slaapkamer, badkamer en living op het lager gelegen woongedeelte.

Luxe moderne keuken met kookeiland. Badkamers van hoge kwaliteit. Kortom, een stijlvol geheel. Bovendien is de woning met smaak en kunde aangekleed om de mediterraanse ambiance te vervolmaken.

De zonnige kavel op het zuid-zuid-westen omvat 973m2 en is licht hellend. De villa met zwembad is ideaal geposotioneerd op de kavel zodat u rondom de villa van verschillende zonnige terrassen en indien gewenst schaduw kunt genieten.

Speciale attentie verdient de massief houten entreepoort naar de parkeergelegenheid op eigen kavel. Deze handgemaakte houten poort komt ook terug in de deuren van de villa,

Kortom; een heerlijke villa waarvan wij verwachten dat deze niet lang op de markt blijft. Wij bevelen een spoedige bezichtiging dan ook van harte aan.

 

  • ID: 4026
  • Views: 274