VERKOCHT | Moderne Ibiza Villa te koop in Moraira met fantastisch zeezicht Uniek Object

Camí dels Tossals, Teulada, España

Details

Exclusieve villa, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in gewilde positie met royaal zeezicht in Moraira.

Indien u op zoek bent naar een villa welke voldoet aan de modernste maatstaven, en deze zelfs overtreft, op een bijpassende locatie met zeezicht, tegen een scherpe prrijs, dan nodigen wij u graag uit verder te lezen.

Na renovatie omvat deze villa over 2 bouwlagen liefst 354 m2. Het egale grondstuk wordt ontsloten door een toegangsweg die naast deze villa slechts 1 andere, eveneens royale villa bedient.  Na de renovatie wordt deze toegangsweg opnieuw geasfalteerd en verlicht.

Van het parkeerdek, afgesloten met elektrische toegangspoort, komt u via de aansprekende entrée met  groot formaat Iroko deur in de ontvangsthal met directe toegang tot de royale living met half-open ruime en luxe keuken. Vanuit de living biedt de villa over de gehele gevelbreedte een panoramisch zeezicht over het dorp el Portet, op ca. 1.500 meter , en verder naar het zuiden tot aan de  Peñón de Ifach. De naya aan  de zwembadzijde, uitgevoerd in Iroko hardhout geeft de villa extra allure en biedt een prachtige plek voor al fresco etentjes of het genieten van een mooi glas wijn en de panoramische uitzichten.

Uiteraard zijn er hoogwaardige profielen en kozijnen van aluminium toegepast op basis van het ´Lessframe´ príncipe om de zeezichten verder te maximaliseren.  Via een fraaie en gemakkelijke trap bereikt u de slaapvertrekken op de begane grond bestaande uit 4 dubbele slaapkamer en 1 enkele slaapkamer, en liefst 4 badkamers. De master slaapkamer beschikt daarnaast over een inloopkast. De slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

De constructie en renovatie wordt met grote zorg en aandacht voor details uitgevoerd, door een gerenommeerde nederlandse aannemer en eveneens Nederlandse opdrachtgever.

De villa wordt gerealiseerd in Ibiza stijl, met Iroke-houten elementen. De bovenzijde van de gevel wordt opgemetseld zodat optisch een plat dak wordt verkregen terwijl de dakhelling de voordelen biedt op het vlak van afwatering en onderhoud, een groot voordeel.  Hierdoor wordt ook gelegenheid geschapen om de airconditioning units uit het zicht  te plaatsen.

De kavel is mooi vlak en biedt naast het zwembad een overdekte buitenkeuken. De privacy is gewaarborgd evenals de uitzichten, er is geen mogelijkheid door de ligging van de kavel en omliggende villa´s dat deze in de toekomst worden verstoord.

Resumeren is di teen zeer royale villa, waarbij alle vertrekken ruim zijn uitgevoerd, licht, door het glasoppervlak, prachtige uitzichten vanuit binnen en buiten. Logische enpraktische indeling met een dagprogramma  en nachtprogramma.

Hoewel de ontwerpen zijn uitgewerkt staan wij in deze fase graag nog open voor uw suggesties of ideeën

Volg ons blog over de bouw van deze villa

  • ID: 2263
  • Views: 316