Moderne villa met zeezicht in Moraira te koop | Afwerking naar keuze

calle benimamet, moraira

Details

Moderne villa te koop met panoramisch zeezicht te koop in Moraira tegen een aantrekkelijke prijs.

Vanaf het moment van aankoop is er circa 6 maanden benodigd op deze villa af te werken waarbij u de keuze bepaalt qua vloertegels, badkamer en keuken afwerking etc.

De kavel is omzoomd en ondersteund door een aantrekkelijk emuur van natuursteen. Total van 4 verdiepingen waar nivo -2 onafgewerkt wordt opgeleverd en kan worden ingevuld als wijnkelder, gym. Nivo -1 omvat een drive-in garage en heeft een totale oppervlakte van ruim 230 m2 waardoor er volop mogelijkheden zijn om bivoorbeeld additionele slaapkamers en badkamer te te verwezenlijken.

De begane grond omvat de entreehal, gastentoilet en fraaie rechte betonnen trap naar de eerste verdieping. Royale keuken en living, 2 dubbele slaapkamer met badkamer. Een binnentuin is een fraai detail. Infinity zwembad en zonnige terrassen. De 1ste verdieping biedt de familieslaapkamer met ensuite badkamer en terras met prachtige vergezichten waar u geniet van de zonsopgang.

Het uitzicht is bijna 360 graden en biedt een afwisselling van panoramische zeezichten over het dorp met de jachthaven en de baai van el Portet met de Cap d´Or. Ten noorden geniet u van een zicht naar Javea en de indrukwekkende Montgo berg van Denia.

Door de uitzichten en de grootte is dit een aantrekkelijke en attractief geprijsde villa in Moraira zone Benimeit. Afstand tot het centrum en strand is 3.5 tot 4 kilometer.

Door de ligging op hoogte wordt er niet over deze villa heen gekeken door andere villa´s.

De betonnen structuur van deze villa is gerealiseerd dus bij bezoek kunt u de lay out en uitzichten prima tot u nemen. Afhankelijk van de uiteindelijke afwerking en gerealiseerd aantal slaapkamers is de aanschafprijs van de royale zeezicht villa in Moraira € 750.000

Wie bieden onze clienten exclusieve upgrades bij aankoop van deze villa. Ook hebben wij een ruime keuze aan bouwkavels indien u zelf wenst te bouwen.

 

 

 

  • ID: 2953
  • Views: 367