Mooie villa Benissa Costa te koop

€450.000

Details

Deze gerenoveerde villa in mooie mediterrane stijl is gebouwd op een kavel van 840 m², verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen in een rustige zone op 1,5 km van het strand van la Fustera en 5 km van Calpe.

De villa omvat drie verdiepingen. De begane grond en de eerste verdieping zijn verbonden door een interne trap Het gastenverblijf op de begane grond is zelfstandig. De woning heeft een zwembad van 9,5 x 4,5, l tuin, barbecue en diverse terrassen, evenals parkeergelegenheid voor 3 voertuigen en garage voor 2 voertuigen.

 

Deze villa is georiënteerd op het zuiden en heeft een bebouwde oppervlakte van 309 m2, met de volgende indeling:

 

Begane grond: Entree, hal die leidt naar de woon – eetkamer met toegang tot een overdekt terras, Amerikaanse keuken, bijkeuken en toilet.

 

villa Benissa Costa te koop

Eerste verdieping: via een interne trap vanaf de begane grond toegang tot slaapkamer 1 en 2, een met kleedrujmte en badkamer. 2e slaapkamer eveneens met badkamer.

Terras met vrij uitzicht.

Begane grond: gastenappartement met woon-eetkamer, Amerikaanse keuken, 2 slaapkamers met 2 en-suite douches en een doucheruimte met toilet en wastafel.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 6638
  • Views: 146