nieuwbouw villa Moraira te koop scherpe prijs

€320.000

Details

Kwaliteitsbouw en energiezuinig. Geisoleerde spouw met en zonnepanelen, gesloten systeem. Electrische zonnewering in de slaapkamers, aluminium kozijnen.

Modern design met onder andere dubbele wasbakken.

150 m2 bebouwd oppervlak op een kavel van 810 m2

nieuwbouw villa moraira te koop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 320.000. Informeer nu en ontvang de uitgebreide brochure. 10 jaar garantie op constructie. Deze villa kan binnen circa 12 tot 16 maanden gerealiseerd worden. Op de actuele woningmarkt van Moraira is dit een aantrekkelijke optie. Vrijstaande nieuwbouw villa´s worden doorgaans in Moraira niet aangeboden voor minder dan circa € 550.000. Dit project kan tegen deze prijsstelling aangeboden worden omdat de bouwkavel voordelig is verworven.

Exclusief zwembad, keuken, belastingen en leges.

Uiteraard is het mogelijk om de villa te upgraden en vierkante meters toe te voegen. Resumerend een aantrekkelijke optie met de locatie vanwaar Moraira centrum en het strans aan te wandelen zijn via een vlakke weg.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

   

   

   

  • ID: 6560
  • Views: 176