VERKOCHT | Prachtige mogelijkheid om tegen een zeer scherpe prijs een unieke villa op toplocatie in el Portet Moraira te verwerven

€1.675.000

Details

Prachtige mogelijkheid om tegen een zeer scherpe prijs een unieke villa op toplocatie in el Portet Moraira te verwerven

PRIJSREDUCTIE VAN € 625.000

LUXE VILLA IN MORAIRA TEGEN VERLAAGDE PRIJS TE KOOP

SLEUTELKLAAR

100 METER VAN HET ZANDSTRAND VAN EL PORTET

WEERGALOOS PANORAMISCH ZEEZICHT

villa el portet moraira te koop

Prachtige mogelijkheid om tegen een zeer scherpe prijs een unieke villa op toplocatie in el Portet Moraira te verwerven

 

SLEUTELKLAAR | Exclusieve nieuwbouw design villa met weergaloos zeezicht te koop op slechts enkele meters van het prachtige zandstrand el Portet in Moraira. Slechts 50 meter wandelen van het zandstrand van el Portet, de meest prestigieuse zone van Moraira.

Het project is ontworpen als een grote open, lichte ruimte voor de dagverblijf ruimtes, contrasterend met de meer massieve 1ste verdieping met de royale slaapvertrekken en badkamers. Zowel de begane grond als de 1ste verdieping bieden zeezicht. Het atrium geeft de villa een uniek karkater en zorgt voor natuurlijk licht in de onderbouw. Het atrium is compleet beglaasd met grote panelen en is ingericht als groenzone (vertikale tuin), met daarnaast mogelijkheid tot het fraai tentoonstellen van kunstwerken. Gesitueerd op een vlakke kavel, treft u een ruime onderbouw met dubbele drive-in garage en ruimte voor een gymasium, home cinema of gastenappartement. De betonnen trap met glazen balustrade en eiken treden brengt u via het atrium naar de lichte en ruime living met luxe designkeuken met kookeiland.

De speciale frames en kozijnen van Schueco en Lessframe optimaliseren hier het zeezicht en bieden via de schufpui toegang tot het terras en infinity pool. De vloertegels in de living lopen door op het terras, waarbij dit deel uiteraard anti-slip en water/zon proof is uitgevoerd.

Op de 1ste verdieping vind u de ruime slaapkamers en badkamers.De villa is uiteraard uitgerust met hoogwaardige badkamermeubels. Naast de vele extra´s van deze keuken is er oa. ook vloerverwarming, domotica, camera´s en alarm.

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

  • ID: 4116
  • Views: 537