PROMOTIE | Nieuwe appartementen in Calpe

€181.000

Details

Nieuwe appartementen in Calpe.

 

16 verdiepingen met een innovatief architectonisch ontwerp op slechts een paar minuten lopen van het Arenal strand.

 

Hoogwaardig complex met een groot zwembad met solarium, een multifunctionele ruimte op de begane grond met een ontspanningsruimte, een fitnessruimte, buitenkeuken met terras, grote aangelegde gemeenschappelijke ruimtes met verschillende voetpaden, een kinderspeeltuin en een paddle tennisbaan.

 

Appartementen  beschikbaar met 3 tweepersoonsslaapkamers, grote terrassen, keuzes in de afwerking, keuken van hoge kwaliteit en compact centrale airconditioning, veiligheidsdeur, Inbouwkasten in alle slaapkamers, badkamers naar keuze, zeer energiezuinige . Grote ramen waar natuurlijk licht centraal staat en prachtige terrassen om te genieten van een uniek uitzicht op de karakteristieke Peñón de Ifach en de Middellandse Zee. Parkeerplaats en berging optioneel.

 

Onder constructie

 

Mirador biedt de best condities en pakketten. Informeer naar de exclusieve aanbieding en uitgebreide prospectus. Speciale optie om appartement optimaal in te richten voor thuiswerken.

 

Volledig Nederlandstalige begeleiding

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

  • ID: 6230
  • Views: 403