Buitenkans in Moraira

€550.000

Details

Dit is een behoorlijk unieke kans voor diegenen die iets speciaals in Moraira zoeken.

 • Net  buiten Moraira
 • Mogelijkheid tot aanbouw
 • Studie voor renovatie/ontwikkeling is gedaan
 • Mogelijkheid tot infinity pool
 • Bij juiste ontwikkeling minimaal 20% rendement

13.000m2 grond, kwalitatieve en degelijk gebouwde finca, super mooie en rustige lokatie met weids zicht over de campo en toch minder 5km van het centrum, jachthaven en strand van Moraira.

In opdracht van huidige eigenaar gebouwde finca (woonboerderij) met ruim naya (voorkamer) met authentieke steenoven. Royale woonkamer met open haard, zeer ruim bemeten keuken/eethoek. 3 dubbele slaapkamers met 1 grote gedeelde badkamer.

Fijn hoog plafond met, dak pannendak met afschot, dikke muren.

13.000m2 grond, ingebruik als sinaasappel en avocado gaard. Water uit eigen bodem via een pomp. de 13.000m2 wordt bewaterd via een automatisch irrigatiesysteem, zonder kosten voor het water.

Een buitengewoon voordeel

Het huis is wel gewoon aangesloten op water en elektra van de gemeente. Zwembad 10×5, moet gerenoveerd worden. 300.000m3 wateropslag. Koeling voor de oogst. garage.

Huis is uitstekend onderhouden.

Zon vanaf de morgen tot de avond. geen geluid van wegen. Kan aangebouwd worden.

Moet gezien worden.

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 7204
  • Views: 319