Royale villa in Moraira te koop | Sleutelkaar zomer 2018

Calle Beniarrés, 45, Teulada, España
€1.925.000

Details

Imposante villa met wijds zeezicht te koop in Moraira. De villa wordt sleutelklaar opgeleverd in de zomer van 2018. Deze villa te koop in Moraira biedt panoramischse zeezichten en voorzieningen zoals een binnenzwembad, buitenzwembad met waterval, spa en gym. Tezamen is dit een van de meest bijzondere villa´s die te koop is in Moraira.

De uitzichten die de villa biedt reiken van de Cap d´Or in el Portet tot aan de Ifach van Calpe.

Entree vanaf de achterzijde middels een rustige en rustiek straat. Een overdekte parkeerdek met pérgola biedt plaats aan 3 voertuigen. Vanuit het parkeerdek heeft u toegang tot een buitentrap die elke verdieping met elkaar verbind. Een tweede pergola net fantastisch zicht omvat de toegang tot de lift via een ruime en lichte hal. De eerste verdieping naar beneden biedt 2 slaapkamers met ensuite badkamer een beglaasd panorama terras. De volgende verdieping biedt een derde slaapkamer met ensuite en terras. Vervolgens gaat u naar beneden naar de familieslaapkamer met luxe badkamer met vrijstaand ligbad en toegang tot terras met spa.

Vervolgens biedt de volgende bouwlaag een royale living met eethoek en keuken. Het terras alhier is gedeeltelijk overdekt met bbq zone, infinity zwembad en designer waterval vanaf de verdieping erboven. Uiteraard is is het zwembad en de terrassen georienteerd op he zuiden, met fantastische vergezichten over Moraira en de middellandse zee. Om deze villa in Moraira te vervolmaken profiteerd u bovendien van een verwarm binnenzwembad met jet, hydromassage, sauna en een vijver.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over dit bijzondere project. Wij bieden daarnaast een luxe sleutelklare designer villa op 50 meter van het geliefde el Portet strand aan.

  • ID: 2792
  • Views: 468