Ruime en lichte moderne villa te koop in Moraira met zeezicht

Vía Calles Desconocidas, 15, 03724 Teulada, Alicante, España
€950.000

Details

Fraai vormgegeven en ruim opgezette villa op 2.7 km afstand van Moraira strand en centrum te koop.

Deze villa op een grondstuk van 826 m2 is georiënteerd op het zuiden en heeft een panoramisch zeezicht over de les Sort naar Moraira dorp en de middellandse zee.

2 parkeerplaatsen waarvan 1 overdekt. via een ruime hal betreedt u de ruime living met dining en kookeiland, overdekt terras, terras rondom de het fraaie rechthoekige zwembad en slaapkamer met ensuite en terras.

De 1e verdieping omvat 2 royale slaapkamers met ieder een ensuite badkamer en balkon.

De villa´s worden gerealiseerd door een gerespecteerde ontwikkelaar met succesvol afgeronde projecten in Javea, Moraira en Torrevieja.

De aantrekkingskracht van deze villa zit in onze optiek in het design, gebruik van licht en de ruimere als gebruikelijke opzet.

De locatie is 2.7 kilometer van het centrum en het strand en is prima bereikbaar door middel van nieuw aangelegde brede en rechte straten.

Ondanks het mooie zeezicht is er een gering hoogteverschil te overbruggen tussen de villa en het centrum/strand.

Wij bieden onze cliënten exclusieve upgrades.


  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

  • ID: 2917
  • Views: 441