Ruime villa met zeezicht op korte wandelafstand strand en centrum Moraira

€1.600.000

Details

362 m2 bebouwd op een grondstuk van liefst 1.973m2.

2 bouwlagen met in totaal 5 slaapkamers en 4 badkamers, living, keuken, berging, garage.

De eerste verdieping is met 3 slaapkamers, 2 badkamers, living en keuken de primaire woonlaag. Deze verdieping heeft bovendien de beschikking over een overdekt terras over de volle gevelbreedte waarvandaan een panoramisch zeezicht richting Calpe en weids zicht naar het westen wordt genoten. dakterras.

villa te koop pla del mar MorairaOrientatie op het zuid-westen, volop zon tot aan de zonsondergang.

De begane grond is met 2 slaapkamer en zeer ruime nader in te vullen ruimte, indien gewenst eenvoudig te transformeren naar een zelfstandige woonlaag.

Gesitueerd aan een cul-de-sac, op slechts 1.200m afstand van het centrum en strand van Moraira, in de gewilde wijk Pla del  Mar.

De voorzijde van de ruime kavel van 1.973m2 is in gebruik als tennisbaan. De kavel kan eventueel gesplitst worden teneinde een 2e woning te te ontwikkelen. De locatie op circa 1 km van Moraira centrum en strand in combinatie met het panoramisch (zee-)zicht legitimeerd bovendien een herontwikkeling met eventuele uitbouw.

De vlakke kavel heeft de beschikking over een zwembad op het zuiden.

In goede conditie inclusief recent schilderwerk. Ducted airconditioning warm/koud, openhaard, garage.

Realistische vraagprijs € 1.600.000.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 8679
  • Views: 4