Unieke villa op de eerste lijn aan zee in Moraira te koop

€2.000.000

Details

Unieke villa op de eerste lijn aan zee in Moraira te koop.

Dit is een bijzonder object. Door de unieke ligging biedt deze mediterraanse villa een frontaal zeezicht, een panoramisch zeezicht over Moraira, club Nautica en el Porte, met bovendien een mooi zicht naar de penon Ifach van Calpe. Een zicht van maar liefst 270º.

villa direct aan zee te koop in MorairaMooie mediterraanse bouwstijl met karakteristieke elementen en mooi warme tegelvloer.

Ingedeel als royale villa met daarnaast 2 gastenverblijven. Maar liefst 772 m² bebouwd op een kavel van 1.161 m².

Kwalitatieve bouw uit 1991, keuken, badkamers en raampartijen zijn nog origineel en dus gedateerd. Vloerplannen beschikbaar.

Een van de interessantste villa’s op de eerste lijn in Moraira. Vraagprijs € 2.000.000. Veel potentie gegeven locatie, stijl, aantal m² bebouwd en uniek zicht.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 5039
  • Views: 828