Unieke vlakke kavel Pla del Mar op minder dan 200 meter centrum Moraira

Details

Unieke mogelijkheid in Pla del Mar Moraira. Geheel vlakke kavel met een groter dan gebruikelijk oppervlak van bijna 1.100 m².

Geweldig gelegen op minder dan 200 meter van het centrum van Moraira. Dit betekend dus een korte wandeling voor u en uw gezeldchap naar het centrum van Moraira, de jachthaven en het strand van l’Ampolla

gesitueerd aan een cul-de-sac. Aansluiting op NUTS voorzieningen eenvoudig te realiseren. Dit grondstuk leent zich voor diegenen met een wens om te wandelen naar dorp en strand binnen enkele minuten en tegelijkertijd in een rustige residentiele omgeving een riante villa wensen te realiseren. 4 slaapkamer villa met zwembad naar huidige maatstaven met zwembad te realiseren met aankoop grond, licenties en bouwkosten binnen een budget van EUR 2.000.000 maar de lokatie en omliggende panden lenen zich ook voor een project tot ca. EUR 3.500.000.

Private verkoop, dus onafhankleijk van projectontwikkelaar. Indien gewenst hebben wij reeds projecten beschikbaar op de kavel.

Foto’s ter referentie, neem contact op voor het dossier met kadasteruitreksel, video en projecten

Mooie investeringsmogelijkheid

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  Pla del mar Moraira grondstuk

   

   

   

  • ID: 6991
  • Views: 71