Villa dichtbij Moraira centrum te koop | Extra´s inbegrepen

moraira
€499.000

Details

Villa dichtbij Moraira centrum en strand.

Volledig gerenoveerde villa naar een hoge moderne kwaliteit op een mooie locatie in het gewilde Moraira. Slechts 1,5 kliometer wandelen naar centrum en strand via een vrijwel vlakke route.

Gesitueerd op een mooie locatie op de grens van de gewilde zone Pla del Mar en Paichi in Moraira.

Villa dichtbij Moraira centrum

Villa dichtbij Moraira centrum

 

De kavel biedt lange prive oprit en is gesitueerd op een hoekkavel. De kavel is met 1.000 m2 wat groter dan gebruikelijk in Moraira.

Begane grond met entree, living met half-open ruime luxe keuken, 2 slaapkamers en badkamer. Eerste verdieping met 3e en 4e slaapkamer met gedeelde badkamer en entree naar dakterrras, welke ook via buitenzijde bereikbaar is.

Mooie vlakke kavel op het zuidwesten met 5×10 zwembad. Spectaculair en weids uitzicht over vallei met wijnvelden naar de bergketen Sierra Bernia en een ver zeezicht. Op het zuid westen dus u geniet van zon en zonsondergang.

IN PRIJS VERLAAGD | VERKOCHT

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 3909
  • Views: 191