VERKOCHT | Villa in El Portet Moraira te koop lage prijs | investeringsmogelijkheid

€199.000

Details

Villa te koop om uit te bouwen of af te bouwen op een mooie locatie in de wijk El Portet Moraira.

Traditionele villa in mediterraanse stijl. Constructie is compleet afgewerkt. Itern voor 50%.

2 slaapkamers en 1 badkamer zijn afgewerkt op dit moment, evenald de living en seperate keuken. Deze vertrekken evenals de terassen bevinden zich op het bovenste nivo, op gelijke hoogte als de straat ann de achterzijde. Hier treft u ook de parking.

Via een interne trap naar de lagere verdieping ziijn er vetrekken om meerdere extra slaapkamers en badkamers in te richten.

Dit aanbod in El Portet Moraira is extra aantrekkelijk omdat de naastgelegen bouwkavel van 910 m2 in dezelfde koop kan worden aangekocht voor € 81.000.

Voor de totale vraagprijs van € 280.000 schaft u een villa aan op een zeer groot grondstuk of de mogelijkheid het grondstuk te verkopen of te ontwikkelen.

Panoranmische open uitzichten. gesitueerd aan een cul-de-sac met uitsluitend vrijstaande villa´s. Vanaf een zwembad met terras, nog niet gerealiseerd, heeft u bovendien een klein zeezicht.

Op 1.900 meter van het zandstrand van El Portet en 3 kilometer van het centrum van Moraira.

Wij adviseren u dat de grondstukken stijl zijn. Ontwikkelen en bouwen is zeer zeker prima mogelijk maar het brengt begrijpelijk wat extra kosten mee ten opzichte van een vlakker grondstuk.

Wij adviseren u hier graag nader over.

De locatie

Een huis kopen in El Portet is voor huizenkopers die Moraira kennen vaak een gewilde keuze.

El Portet is een van de meest geliefde zones van Moraira of mischien wel de meest geliefde.

El Portet is een buitenwijk of ´dorpje´ wat onder de gemeente Moraira valt.

Moraira ligt in het noorden van de provincia Alicante, in de regio Marina Alta die grofweg loopt van Calpe tot Oliva net  ten noorden van Dénia. De kuststrook waaronder Moraira en El Portet vallen staat ook wel meer bekend als de Costa Blanca.

De weg van Moraira naar El Portet is al veelbelovend. Via een mooie weg van ongeveer 1,5 kilometer met schitterende uitzichten over de jachthaven Club Náutico Moraira en de Middellandse Zee. Nog mooier is een wandeling over de paseo marítimo, een fraai voetgangerspad.

Aangekomen in El Portet  is de grote trekpleister de schelp vormige baai met turquoise water en een zand strand van 300 meter. De bodem loopt zeer geleidelijk af wat het ideal maakt voor gezinnen met kinderen. Er is weinig getijde en de zee is overwegend zeer kalm met ligging op het zuiden. In het najaar en voorjaar zijn er wat meer golven. Aan de de oostzijde wordt de baai beschermd door de landtong Cap d´Or.

Daarnaast is El Portet groen met een variatie aan voornamelijk naaldbomen.

Het zandstrand van El Portet wordt omlijnd door een boulevard met direct aan het strand een aantal leuke barretjes en restaurants waaar u ongedwongen geniet van verse tapas en een drankje. Voor diegenen die uitgebreid willen tafelen is het luxe restaurant Le Dauphin een aanrader waarvoor zelfs mensen uit Valencia komen rijden.

El Portet heeft geen groot aanbod qua winkels, u kunt er terecht in een supermarktje met vers brood, kiosk en apotheek. Uiteraard is dit ook niet noodzakelijk aangezien Moraira om de hoek ligt.

  • ID: 3358
  • Views: 250