Villa La Fustera Benissa scherpe prijs

€435.000

Details

Gelegen in een rustige doodlopende straat, villa met uitzicht op zee en vele extra’s aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs voor een snelle verkoop.

Elektrische poorten geven toegang tot een grote oprit met off-road parking die leidt naar een dubbele garage met elektrische deur. Vanaf de parkeerplaats leidt een trap naar de hoofdingang. Accommodatie op dit niveau bestaat uit een hal die leidt naar een grote woonkamer met open haard.

Een gang leidt naar een tweepersoonsslaapkamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor, een hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met hoekbad en een aparte douche. De moderne keuken en eetkamer hebben een glazen veranda naast de keuken die naar buiten leidt naar het zwembad. Een formele eetkamer met een interne trap die naar beneden leidt, completeert dit niveau.

Op het lagere niveau geeft een gang toegang tot een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer met douche, een grote familiebadkamer met douche en nog een grote slaapkamer.

Extern, rond het 8 x 4 zwembad zijn er voldoende terrassen en een waterval. Er zijn verschillende zithoeken waar u kunt genieten van uitzicht op zee richting Moraira en Cap d’Or. Het perceel is gemakkelijk te onderhouden met met volwassen struiken en bomen die grenzen aan terrassen. Er is ook een tweede oprit die leidt naar enkele garage.

Het pand biedt vele extra’s, waaronder een nieuwe zwembadpomp, waterontharder, nieuw dak met dakgoten, overal warme en koude airconditioning, vloerverwarming naar badkamers, elektrische wandverwarmingspanelen, dubbele beglazing, inbouwkasten, beveiligingssysteem en Sky TV.

Deze grote en goed gepresenteerde villa ligt in het gebied La Fustera aan de kust van Benissa, op 200 meter lopen van een plaatselijke supermarkt en het strand en op slechts een paar minuten rijden van Moraira of Calpe.

  • ID: 6918
  • Views: 89