Villa met veel m2 te koop Pla del Mar Moraira

€545.000

Details

Villa in de gewilde zone Pla del Mar te koop in Moraira. Binnen een paar minuten, 700 meter, wandelen van het dorp en strand. Gebouwd over 3 bouwlagen. In totaal 7 slaapkamers en 4 badkamers. 2 wooneenheden met ieder 3 slaapkamers, badkamer(s) en living, en een zelfstandig gastenappartement.

villa te koop pla del mar morairaGesitueerd op het westen, volop avondzon en mooi bergzicht. De primaire slaapkamer heeft naast een ensuite badkamer een overkapt terras met zeezicht.

Recent in prijs verlaagd. De villa kan direct bewoond worden, echter komt in aanmerking voor renovatie en herindeleling. Kavel van ruim 700 m² met 2 entrees en zwembad.

Interessant object vanwege de locatie en omvang.

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 4592
  • Views: 117