VERKOCHT | Villa om te renoveren te koop in Moraira

Details

Villa om te renoveren te koop in Moraira.

Ruime villa om te renoveren te koop in Pla del Mar, een zeer gewilde zone van Moraira.

Mediterraanse stijl. 258m2 bebouwd oppervlak waaronder een garage van 34m2.

Ruime kavel van 1.600 m2 met toegang en oprit aan 2 zijden, de kavel is gesitueerd aan een cul-de-sac. De kavel is vrijwel vlak.

Mooie korte afstand naar het centrum van Moraira en het strand van slechts 1 kiliometer via een vrijwel vlakke route. Het centrum van Moraira is dus prima aan te lopen.

Fraai bergzicht riching het westen en noorden.

Zwembad, garage en centrale verwarming.

Serieuze biedingen vanaf € 300.000 worden in overweging genomen. Dit is een object met potentie binnen de gewilde ring van 2 kilometer rondom Moraira centrum en strand.

Op voorhand kunnen kunnen wij een gedetaileerde en geheel vrijblijvende offerte overleggen voor een integrale renovatie alsmede een rendementsprognose bij doorverkoop.

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en renovatie van villa´s in Moraira. Informeer naar het actuele aanbod villa´s te koop in Moraira om te renoveren of informeer ons eenvoudig hieronder over uw eisen en budget.

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

   

   

   

   

   

  • ID: 4156
  • Views: 234