Villa te koop 2 kilometer van Moraira centrum en strand

€259.000

Details

Gunstig geprijsde villa te koop met potentie op gewilde locatie in de zone el Pinar de l´Advocat in Moraira.

goedkope villa bij centrum moraira te koop

Gesitueerd in een mooie wijk aan een cul-de-sac op 2.100 meter van het centrum en strand van Moraira. Deze afstand van 2 kilometer loopt bovendien via een gemakkelijke en vrijwel vlakke route. Het is dus prima mogelijk om van de villa naar het centrum en strand van Moraira te wandelen of te fietsen.

De kavel omvat ruim 925 m2 en vangt de gehele dag de zon. De villa is gericht op het zuiden. Er zijn geen buren welke rechtstreeks op de kavel kijken dus privacy is gewaarborgd.

Salon met beglaasd terras en gaskachel. Ruime seperate keuken. Slaapkamer met ensuite badkamer en terras, 2e en 3e slaapkamer met gedeelde badkamer. De villa is in goede staat en per direct bewoonbaar, maar verdient een modernisering.

Mogelijkheden tot uitbouw. Momenteel geen zwembad, maar deze kan prima aangelegd worden. De prijs is onderhandelbaar.

Solarium en (overdekte) parking. Leuk open uitzicht naar de Bernia bergketen

Dit kan een mooie kans zijn om tegen een budget een heerlijk zonnige villa te realiseren op een gewilde locatie nabij het strand en dorp van Moraira.

Op zoek naar een villa om te re renoveren in Moraira of andere specifieke eisen en wensen? Maak gebruik van onderstaande zoekopdracht.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

  • ID: 4290
  • Views: 491