villa te koop el portet moraira Costa Blanca

€1.675.000

Details

Designer villa te koop El Portet Moraira Costa Blanca

Een unieke blend van moderne architectuur in een bevoorrechte mediterraanse seting.

Aan de laatste details van deze designer villa wordt op dit moment, november 2018, gewerkt.

Onder andere de tuinarchitectuur met verticale tuin in de patio en mediterraanse bomen rondom een gazon van natuurlijk gras wordt momenteel gerealiseerd.

Het design van deze villa is uniek en vertegenwoordigd de visie van aankomend toparchitekt Dalia Alba waarin ze minimalistisch design integreerd met natuurlijke elementen uit de directe omgeving.

Onlangs is de villa en Dalia Alba onderwerp geweest van een documentaire over achitectuur in Valancia. We nodigen u graag uit om de video via YouTube te bekijken.

 

Het gebruik van 3 laags glazen panelen over de volledige plafondhoogte in combinatie met een casco volledig uit gewapend beton betekend bovendien een kwaliteit die niet te vergelijken valt met de gebruikelijke tradionele Spaanse bouwstijl.

De Setting

El Portet wordt alom beschouwd als de meest prestigieuze zone of buitenwijk van Moraira, Alicante, Costa Blanca.

Meer informatie over El Portet vindt u hier op deze website

De eigenaar van de designer villa heeft het voorrecht om binnen 1 minuut naar de schelpvormige baai met zandstrand te wandelen. Hier geniet u van het heldere turquoise water wat slechts langzaam in diepte toeneemt.

Het zandstrand wordt omlijnd door een boulevard met een aantal gezellige bars met prachtige tapas op de kaart. Voor een etentje op nivo kunt u terecht bij het befaamd restaurant el Dauphin.

Voor dit restaurant komen finproevers vanuit Valencia gereden.

Uiteraard versturen wij graag meer foto´s en de volledige prospectus, echter nodigen wij u van harte uit om de villa en setting in persoon te komen ervaren.

 

  • ID: 3339
  • Views: 249