Villa voor renovatie in Pla del Mar Moraira

€450.000

Details

Villa voor renovatie in Pla del Mar Moraira

Woning in mediterraanse stijl in de gewilde wijk Pla del Mar.

De woning omvat 200 m² bebouwd oppervlak met in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers. Gesitueerd op het zuiden, met een mooi bergzicht.

De begane grond omvat een zelfstandige woonruimte met living, ruime keuken, slaapkamer van uitstekend formaat. Terras.

Interne trap naar de eerste verdieping met eveneens living, keuken, 3 tweepersoons slaapkamers en een kleine slaapkamer, 2 badkamers.

Souterrain, momenteel in gebruik als garage.

Recent verlaagd naar € 450.000

Pla del Mar is van origine de eerste buitenwijk van het dorp Moraira, met de bouw van de eerste woningen en buitenhuizen in de jaren 60 van de vorige eeuw.

Pla del Mar Moraira
Moraira vanaf el Portet, met rechts van de havenmond Pla del Mar

De meeste huizen, overwegend villa’s, zijn gericht op het zuidwesten en hebben een mooi zeezicht over de haven van Moraira naar de Peñón de Ifach en skyline van Calpe en/of een panoramisch bergzicht naar de Sierra de Bernia.

club nautico Moraira
Club nautico Moraira, Pla del Mar. Op de achtergrond de Cap D’or, onderdeel van el Portet, met bovenop de wachttoren ofwel ‘Mirador’

De infrastructuur in Pla del Mar is uistekend, met brede straten en prima straatverlichting. De wijk heeft bovendien een eigen conciergedienst. In Pla del Mar zijn verschillende tennisbanen. Bewoners profiteren bovendien van een gereduceerd tarief voor water voor irrigatie.

De woningen in Pla del Mar bestaan voor veruit het grootste deel uit villa’s, veelal in mediterraanse stijl, met her en der ook moderne bouw.

Pla del Mar is voor het overgrootte gedeelte bijna vlak, afhankelijk van de exactie locatie loopt u binnen 2 tot 15 minuten eenvoudig naar het dorpscentrum en boulevard.

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

   

  • ID: 4600
  • Views: 119