Villa met zeezicht en zwembad te koop in Moraira | Aanbieding

Calle Manzano, Teulada, España
€549.500

Details

Nieuwbouw in Moraira tegen aantrekkelijke condities. Rechtstreeks te koop in Moraira van de eigenaar.

Deze ruime villa met vier slaapkamers en 5 badkamers biedt een zeer compleet pakket. In combinatie met het grondstuk is dit een mooie kans om een ruime, moderne villa met zeezicht op een vlakke kavel in Moraira aan te kopen.

De villa wordt geconstrueerd in gewapend beton met pilaren van 25 x 25 centimeter. De delen die in direct contact staan met de grond zijn dampwerend uitgevoerd.

De villa beschikt over een afschot op het platte dak van 3% en is voorzien van een interne hemelwaterafvoer met opvang. Het opgevangen regenwater wordt benut voor de irigatie van de tuin.

De afwerking in Monocap van Weber is in een kleur naar keuze. Inclusief muur met toegangshek in donker ijzer voor voetgangers en personenwagen.

Zwembad 8×4.

De constructie wordt uitgevoerd door een Spaanse architect / constructeur gevestig in Alicante met een uistekende reputatie. Het gehele project valt onder bankgarantie.

Meerdere kavels beschikbaar, zowel voordeliger, zonder een zeezicht, als kavels met een panoramisch zeezicht.

 

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


   

   

  • ID: 2575
  • Views: 405