zeezicht villa Moraira San Jaime

€560.000

Details

Gewilde mogelijkheid in Moraira.

Villa op de derde lijn van de golfbaan San Jaime in Moraira.

Mooie vlakke kavel van 850m2. Volop zon. Zeezicht vanaf de achterzijde (ochtendzon) en mooi zeezicht vanuit de woonkamer en zwembad naar het zuid-westen richting Calpe. Volop zon met weids uitzicht en zonsondergang over de bergen.

Het huis bestaat momenteel uit een naya (overdekt terras, living, keuken in U-vorm, hal, 2 ruime badkamers en 2 slaapkamers.

Villa san jaime moraira te koopDit object biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden en uitbouw tot 4 slaapkamer, zowel op de begane grond, door het plaatsen van een verdiep of realisatie in de onderbouw van het zwembad. Het terras biedt volop zeezicht, is ruim bemeten en kan bovendien vergroot worden.

Naya leent zich om omgevormd te worden en beglaasd, keuken kan eenvoudig verbreed worden.

Mooie investering of voor permanente bewoning.

Top gelegen, bij de golfbaan en Moraira dorp en strand is binnen 10 minuten bereikbaar.

Het huis is in 1991 gebouwd en is constructief prima in orde en kan per direct bewoond worden. 149m2 totaal bebouwd momenteel, waarbj het woonoppervlak 101m2 bedraagt.

Gesitueerd in het de gewilde woonwijk San Jaime aan een rustige residentiele straat.

Spoedige bezichtiging aanbevolen.

  U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


  Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


  Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


  Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.


  • ID: 8547
  • Views: 15