Zonnige villa te koop dichtbij strand en centrum Moraira | Top

€580.000

Details

Prachtige royale 3 slaapkamer villa op bevoorrechte locatie in Moraira te koop.

Deze aansprekende villa biedt alles wat u mag verwachten van een volledig gerenoveerde villa en overtreft waarschijnlijk uw verwachtingen bij een bezichtiging.

Volledig gerenoveerd intern en extern naar hoge kwaliteitseisen in 2019. Op dit moment, maart 2019, heeft de koper nog keuze in de uiteindelijke afwerking qua vloertegels etc.

De villa is gesitueerd op een nagenoeg vlakke kavel van bijna 800m2. Deze kavel is ronduit zonnig te noemen en is ingericht met volwassen mediterraanse bomen en groenpartijen.

De entree is fraai en royaal vormgegeven. Ruime living met royale keuken en eethoek. De living communiceert via een schuifpui met het strakke zwembad en terras op het zuiden. Deze verdieping beschikt over een gasten toilet. Via een gemakkelijk interne trap bereikt u de lager gelegen etage met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De 3 dubbele slaapkamers zijn van Nederlands formaat, waarbij de master beschikt over badkamer ensuite en inloopkast.

Om het aanbod te complementeren beschikt de villa over een bergruimte, garage en een fraaie pergola bij het zwembad.

De locatie is bijzonder gunstig op slechts 1.5 kilometer van het strand en dorpscentrum van Moraira. Bovendien zijn de 1.500 af te leggen meters vrijwel vlak.

Het ontwerp is onder architecteur en is een blend van mediterraanse stijl en moderne elementen. Door grote raampartijen heerlijk zonnig en licht. 

196 m2 bebouwd | 157 m2 woonoppervlak.

Informeer naar vloerplannen en een vrijblijvende bezichtiging.

Realistisch en scherp geprijsd op € 580.000

 

 

 

  • ID: 3618
  • Views: 210