Investerings villa Moraira Benissa te koop | Top locatie en zicht

€315.000

Details

Investerings villa Moraira Benissa

Ruime INVESTERINGS villa met 380 m2 bebouwd oppervlak op een kavel van ruim 1.400m2 op prachtlocatie tussen Moraira en Benissa te koop.

Dit is een mooi object en kans om te investeren aan de Costa Blanca.

De kavel is groter dan gebruikelijk en is nagenoeg vlak. De villa is oorspronkelijk gebouwd in 1973 en dient natuurlijk gerenoveerd te worden. 5 slaakkamers waaronder een gastenappartement verdeeld over twee bouwlagen. Gunstige rechthoekige vertrekken en bouw. Seperate garage.

investerings villa moraira benissa

Deze villa is gesitueerd op de tweede lijn van de kust. Zeezichten kunnen divers zijn maar dit object heeft zeer aantrekkelijke uitzichten. Naar het oosten is er een mooi zicht langs de kustlijn over een groenzone naar Moraira terwijl het zicht naar het zuidwesten vol naar Calpe en de Penon kijkt. Een mooie afwisseling dus. 1 buitengevel wordt gedeeld met de eigenaar van een kleinere villa. Deze is echer naar achteren gesitueerd. Zeer aantrekkelijke prijsstelling voro een dergelijk object aan de kustlijn van Moraira en Benissa. Meer dan uitstekend bereikbaar via doorgaande weg tussen Moraira en Calpe terwijl de villa zelf aan een cul-de-sac staat.

Als extra biedt de kavel direct toegang naar een paseo ecologica, een fraaie wandelroute langs de kustlijn. Diverse baaien met waarvan een met een hoog aangeschreven restaurant in de directe omgeving.

Serieuse investeerders worden uitgenodig om meer informatie aan te vragen. Dit object onderscheid zich door de locatie aan de tweede lijn van nieuwbouwprojecten die verdere afgelegen zijn en kan in de markt gezet worden als een mediterraanse villa inmet karakter in een heerlijk groene omgeving met afwisselende zeezichten die varieren door de seizoenen heen.

Wij bieden een selectie van villa´s en andere objecten en kavels. Een aantal objecten is zowel interessant voor eindafnemers als investeerders. Een rendement op de totale investering van 30% is doorgaans goed haalbaar. Meer informatie over onze investeringsobjecten kunt u raadplegen op deze pagina en meer informatie over des actuele woningmarkt vindt u hier.

 

 

  • ID: 3765
  • Views: 513