Bouwen en renoveren in Moraira

Het kopen van een relatief voordelige villa om op te knappen in Moraira is een aantrekkelijke optie. Op deze pagina geven we wat tips, richtlijnen en informatie over het kopen en renoveren van een villa in Moraira.

Voordelen, valkuilen en tips bij het kopen van een villa om op te knappen in Moraira. Informatie die wij in de loop van intensieve jaren hebben opgedaan en graag met u delen.

Een andere aantrekkelijke optie is de aankoop van een bestaande villa op een grondstuk wat in 2 of meerdere kavels gesplitst kan worden. Eén of meerdere kavels kunnen dan verkocht of zelf ontwikkeld worden.

Mooie opties liggen niet voor het oprapen. Hierondere vind u een aantal actuele opties. Aarzel niet om ons even met een mailtje te informeren over hetgeen u zoekt, wij informeren u vrijblijvend over passende mogelijkheden.

 

 

 

 

Villa om uit te bouwen in de gewilde zone Pinar in Moraira te koop. Calle Eucaliptus, Moraira. Project is reeds getekend, maar u bent vrij om te wijzigen en architect en aannemer te bepalen.

 

grote kavel te koop in Moraira.

 

Villa met 4 slaapkamers te koop in Moraira op een grondstuk van 3.700 m2. Aan het einde van een cul-de-sac. vrij uitzicht over de wijnvelden naar het dorp tot aan de Cap d´or en een streep zeezicht. De foto hierboven is gemaakt richting de villa en kavel. Dit grondstuk kan in 2 of 3 te bebouwen kaveld worden gesplitst.

Indien u interesse heeft, stuur dan even een mailtje naar contact@miradordemoraira.com