03724 Moraira, Marina Alta, Alicante
contact@miradordemoraira.com

bouwen en renoveren in Moraira

Het kopen van een voordelige villa om op te knappen in Moraira is een aantrekkelijke optie.

Een andere aantrekkelijke optie is de aankoop van een bestaande villa op een grondstuk wat in 2 of meerdere kavels gesplitst kan worden. Eén of meerdere kavels kunnen dan verkocht of ontwikkeld worden.

Mooie opties liggen niet voor het oprapen. Hierondere vind u een aantal actuele opties. Aarzel niet om ons even met een mailtje te informeren over hetgeen u zoekt, wij informeren u vrijblijvend over passende mogelijkheden.

 


 

Villa om te renoveren of nieuw te bouwen op een mooie vlakke en bijna rechthoekige kavel van 818 m2. 1.5 Kilometer van het dor en strand. Zeer zonnige kavel, aan een rustige residenciële straat. Zeezicht vanaf een eerste verdieping. Calle Manzano, Moraira.

 

Villa om te renoveren aan een straat die slechts 2 villa´s ontsluit. fantastisch panoramisch zeezicht over Moraira en de baai van el Portet.

Camino dels Tossals, Moraira.

 

Villa om uit te bouwen in de gewilde zone Pinar in Moraira te koop. Calle Eucaliptus, Moraira. Project is reeds getekend, maar u bent vrij om te wijzigen en architect en aannemer te bepalen.

 

grote kavel te koop in Moraira.

 

Villa met 4 slaapkamers te koop in Moraira op een grondstuk van 3.700 m2. Aan het einde van een cul-de-sac. vrij uitzicht over de wijnvelden naar het dorp tot aan de Cap d´or en een streep zeezicht. De foto hierboven is gemaakt richting de villa en kavel. Dit drondstuk kan in 2 of 3 te bebouwen kaveld worden gesplitst.

Indien u interesse heeft, stuur dan even een mailtje naar contact@miradordemoraira.com of vul ven onderstaande formulier in.