Project el Portet | Luxe Design Villa met waanzinnig zeezicht

Exclusieve nieuwbouw design villa met weergaloos zeezicht op slechts 50 meter van het prachtige zandstrand el Portet in Moraira.

Deze exclusieve villa is gebouwd door Design Villas Moraira, en ontworpen door architect Dalia Alba. Slechts 50 meter wandelen van het zandstrand van el Portet, de meest prestigieuse zone van Moraira. Het centrum van het lieflijke en hoog aangeschreven stadje van Moraira bevind zich op 1.500 meter. De villa is georiënteerd op de middellandse zee, waarbij het design de spectaculaire uitzichten optimaliseerd tot aan de befaamde Peñón de Ifach van Calpe.

el portet moraira kavelHet project is ontworpen als een grote open, lichte ruimte voor de dagverblijf ruimtes, contrasterend met de meer massieve 1ste verdieping met de royale slaapvertrekken en badkamers. Zowel de begane grond als de 1ste verdieping bieden een royaal zeezicht. Het atrium geeft de villa daarnaast een uniek karkater en zorgt voor natuurlijk licht in de onderbouw. Het atrium is compleet beglaasd met grote panelen en is ingericht als groenzone, met daarnaast mogelijkheid tot het fraai tentoonstellen van kunstwerken.

Gesitueerd op een vlakke kavel, treft u een ruime onderbouw met dubbele drive-in garage en ruimte voor een gym, home cinema of gastenappartement. De betonnen trap met glazen balustrade en eiken treden brengt u via het atrium naar de lichte en ruime living met luxe designkeuken met kookeiland.

De speciale frames en kozijnen van Schueco en Lessframe optimaliseren hier het zeezicht en bieden via de schufpui toegang tot het terras en infinity zwembad. De vloertegels in de living lopen door op het terras, waarbij dit deel uiteraard anti-slip en water/zon proof is uitgevoerd. Op de 1ste verdieping vind u de ruime slaapkamers en badkamers.De villa is uiteraard uitgerust met hoogwaardige badkamermeubels.

Onder de vele extra´s van deze keuken bevind zich onder andere vloerverwarming, domotica, camera´s en alarm.

Voor de interieur architecteur bevelen wij graag de dienste van Designer Luna Alba aan. Zij draagt er samen met u zorg voor dat deze luxe design villa uw persoonlijke comfortabele woongenotoase wordt.

Aan de hand van 3D impressies en materialen van onze partners Vibia, Gandia Blasco en de Italiaanse merken Poliform en Alf + Dafre stelt u samen tegen de beste condities uw droomhuis en comfort samen.

De voornaamste attractie van de villa is uiteraard de locatie, 50 meter van het zandstrand in de prestigieuse baai van el Portet. Deze zone wordt beschouwd als de mooiste van Moraira, terwijl Moraira zelf bekend staat als een upmarket vissersdorpje, met een prachtig centrum moet boetiekjes en prima restaurants.

El Portet is bijzonder attractief door de prachtige baai met zandstrand en gemoedelijke Beachbars, waarbij men onder het genot van een mooi glas wijn en tapas de dagelijkse beslommeringen vergeet.

Ondanks de populariteit heeft Moraira haar originele karakter weten te behouden. De strikte bouwvoorschriften, enkel in het centrum is gebouwd tot 4 bouwlagen, dragen hier zeker aan bij, evenals de minimum kavelgroote benodigd om te bouwen. Omringd en beschut door heuvels en wijngaarden is Moraira beschermd tegen harde wind en hittegolven. Moraira kent gemiddels 300 zonnige dagen per jaar met weinig tot geen regenval in de zomer.

De permanente populatie van Moraira telt ca. 10.000 inwoners, waaronder veel expats van Britse, Duitse, Scandinavische en Nederlands/Vlaamse origine.

De vismarkt van Moraira is één van de populairste in de regio, met een eigen vissersvloot en jachthaven,  Club Náutico Moraira, bovendien. Daarnaast staat Moraira bekend om de productie van Moscatel druiven.

Als constructeur kunnen wij u de gunstigste condities bieden bij het ontwerpen en bouwen van uw huis. Daarnaast hebben wij een flink aantal grondposities en kunnen wij u dus voorzien van een uitgelezen selectie bouwkavels in Moraira, Benissa en Calpe. Ook bieden wij volop mogelijkheden om energiezuinig of energieneutraal te bouwen.

Niet al onze kavels zijn gepubliceerd, informeert u dus vrijblijvend naar ons aanbod. Ons internationale team staat u graag te woord in uw eigen taal.