15%

Investeren in vastgoed in Moraira | Mirador de Moraira

Op deze pagina bieden wij informatie indien u overweegt te investeren in vastgoed in Moraira. De gegeven cijfers zijn actueel met bronvermelding, ondersteund door investeringsprojecten van Mirador de Moraira.

Uitgangspunt van onze projecten is een minimaal netto ROI van 15%.

Marktinformatie Moraira, Costa Blanca Noord, Spanje.

 

 

investeren in vastgoed in Moraira | woningprijzen 2019
https://www.spanjekoophuis.nl/costa-blanca/

Ontwikkeling Spaande woninprijzen met focus op tweede woningen.

vraag en prijs ontwikkeling Spaanse vastgoedmarkt
https://www.spanishpropertyinsight.com/

 

Investeren in woningen in Moraira | Mirador de Moraira | Maatwerk bij investeringen

 

Uitgangspunt is een minimum ROI van 15%.

Samen met u u bepalen we de hoogte van de totale investering, totale aankoopkosten en renovatie / bouw en het profiel van het aan te kopen vastgoedobject.

Deze Case Study ontvangt u inclusief overzicht van kosten, opbrengsten en ROI in een handig interactief rekenmodel.

Aan de hand van de Case Studie gaan wij gericht op zoek naar een passend object of presenteren één of meerdere objecten uit onze portefeuile.

De Case Study en aankoopbegeleiding verzorgen wij kostenloos.

 

Na aankoop van het object wordt de renovatie of bouw planning en begroting verzorgt en wederom in de Case Study verwerkt. Heeft u zelf arbeidskrachten of een aannemer die u wilt inzetten? geen enkel probleem.

De fee voor het managen van de renovatie/bouw bedraagt een % van de verkoopprijs en wordt bij aanvang van het project voldaan. Overigens kan deze fee volledig worden afgetrokken van de verschuldigde winstbelasting, lees meetr infromatie over de belastingen bij aan en verkoop hier.

 

Case Study

 

Een opdrachtgever wenste een maximale investering van € 450.000 te verrichten, met een minimum ROI van 15% en een looptijd van 1 jaar.

In samenspraak werk geopteerd een op dat moment aantrekkelijk geprijsde 3 slaapkamer villa aan te kopen met een bebouwd oppervlak* van 127m2 tegen een aankoopprijs van € 240.000

 

De pluspunten van deze aankoop:

+ Locatie. De villa is gesitueerd binnen een straal van 1,5 kilometer van het centrum en centrale zandstrand l´Ampolla van Moraira. Bovendien is het centrum aan te lopne via een goeddeels rechte en vlakke route. Een relatief korte afstand naar het centrum van Moraira is een absolute meerwaarde. Dit is te danken aan het feit dat het centrum van Moraira geliefd is door de jachthaven, zandstrand en de diversiteit aan restaurants van doorgaans prima kwaliteit.

+ Kavel. De kavel van dit beleggingsobject in Moraira is rechthoekig en vlak. Deze situering biedt volop mogelijkheden om de kavel optimaal te benutten en biedt een gemakkelijke toegang tot de kavel en de woning.

+ Bebouwing op 1 bouwlaag. Bij een bebouwd oppervlak tot maximaal ca. 150m2 is het als de kavel dit toelaat aantrekkelijk om 1 bouwlaag, dus enkel een begane grond te realiseren. 150m2 is een omslagpunt waarbij de kosten voor een eerste verdieping lager uitvallen dan een fundering. Daarnaast is er een (groeiende) groep afnemers met een uitgsproken voorkeur voor 1 bouwlaag vanwege de toegankelijkheid.

+ Zonnige kavel.

+ Rechthoekige buitenmuren. Eenvoudiger om uit te bouwen / her in te delen.

– Conditie van het object. volledig renovatie nodig. Daarnaast was de conditie en situering van het zwembad dusdanig dat er geopteerd is om een nieuw zwembad aan te leggen.

– Geen rechstreeks zeezicht. Bij deze villa was er geen zeezicht aanwezig, maar een relatief mooi open zicht naar het noord oosten en het Montgó massief tussen Dénia en Jávea. Bij de renovatie(/verbouwing is een dakterras gerealiseerd met zeezicht naar het zuiden. Het ontbreken van een rechtstreeks zeezicht heeft invloed op de verkoopprijs die valt te realiseren. Vanaf de bovenkant van het middenprijssegment, in de huidige woningmarkt Moraira vanaf ca. € 600.000, wordt een direct zeezicht verwacht. Onder een direct zeezicht wordt een zeezicht vanuit een woonvertrek verstaan.

De volgende belangrijkste werken zijn verricht.

 

investeren in vastgoed in Moraira project Manzano

 

investeren in vastgoed in Moraira

 

investeren in vastgoed in Moraira Manzano 50%

 

investeren in vastgoed in Moraira Manzano nieuw

 

 

 

*bebouwd oppervlak woningen in Spanje

 

Case Study

Via een Google Sheets document presenteren wij u hier een Case Study over een investeren in vastgoed in Moraira project