Nieuw appartementen zeezicht in Finestrat te koop

Appartementen in Finestrat te koop. Deze appartementen zijn te koop vlakbij Benidorm.

In de directe omgeving van deze nieuwe appartementen te koop vind u ook het toenemend populaire kustplaatsje Villajoyosa.

Wij bieden onze cliënten een tweetal projecten aan in de zone Bahia de Finestrat te koop aan.

Deze zone is nu in ontwikkeling en biedt een kans om te investeren in vastgoed aan de Costa Blanca.

Door de locatie is er op korte termijn een prima rendement uit verhuur te genereren. Op de middellange termijn winst uit waardestijging, met name ook doordat u nu in kan stappen in de eerste fase.

Voor onze cliënten hebben wij een ecxlusief pakket aan voordelen en upgrades samengesteld bij aankoop. Informeer vrijblijvend.

De kenmerken van de projecten.

Kortom een zone die in ontwikkeling is waarbij dit een mooi moment is om in te stappen. In onze opinie zeker de moeite waard om nader te bekijken voor diegene die op zoek is naar een investering in een gebied volop in ontwikkeling.

Informeer vrijblijvend naar de prospectus. Volledige Nederlandstalige aankoopbegeleiding. Ook 3d virtuele tours beschikbaar.

Kortom, een interessante optie, neemt u even contact op

Voor meer foto´s klikt u hier


Als makelaar en constructeur werken wij dagelijks op woningmarkt in Moraira en omgeving, en voegen we regelmatig mooie objecten toe aan onze verkoopportefeuille.

Indien u ons hieronder informeert over uw specifieke eisen en wensen attenderen wij u graag op optimaal passend aanbod op het moment dit zich aandient. U ontvangt dus enkel een mail in dit geval, geen standaard wekelijkse nieuwsbrief of iets dergelijks. Uiteraard kunt u zich ten alle tijden eenvoudig afmelden voor deze service.


[recaptcha size:compact]