Nieuw appartementen zeezicht in Finestrat te koop

Appartementen in Finestrat te koop. Deze appartementen zijn te koop vlakbij Benidorm.

In de directe omgeving van deze nieuwe appartementen te koop vind u ook het toenemend populaire kustplaatsje Villajoyosa.

Wij bieden onze cliënten een tweetal projecten aan in de zone Bahia de Finestrat te koop aan.

Deze zone is nu in ontwikkeling en biedt een kans om te investeren in vastgoed aan de Costa Blanca.

Door de locatie is er op korte termijn een prima rendement uit verhuur te genereren. Op de middellange termijn winst uit waardestijging, met name ook doordat u nu in kan stappen in de eerste fase.

Voor onze cliënten hebben wij een ecxlusief pakket aan voordelen en upgrades samengesteld bij aankoop. Informeer vrijblijvend.

De kenmerken van de projecten.

Kortom een zone die in ontwikkeling is waarbij dit een mooi moment is om in te stappen. In onze opinie zeker de moeite waard om nader te bekijken voor diegene die op zoek is naar een investering in een gebied volop in ontwikkeling.

Informeer vrijblijvend naar de prospectus. Volledige Nederlandstalige aankoopbegeleiding. Ook 3d virtuele tours beschikbaar.

Kortom, een interessante optie, neemt u even contact op

Voor meer foto´s klikt u hier


    U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


    Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


    Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


    Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.