Mooie villa om te renoveren te koop strand van El Portet Moraira. Diverse mogelijkheden om deze villa in Moraira te renoveren en uit te bouwen.

 

Dit is een weinig voorkomende kans om een mooi object aan te kopen in deze gewilde en exclusieve zone van El Portet in Moraira.

 

De locatie is buitengewoon aantrekkelijk. De villa is gesitueerd op een rechthoekige kavel van bijna 900m2. Dit object ligt op de derde lijn vanaf het strand in de zeer gewilde zone van el Portet Moraira. Op deze locatie is er een zeer beperkt aanbod beschikbaar.

Mooie villa om te renoveren te koop aan het strand van El Portet Moraira

De ligging zorgt ervoor dat u het strand vrijwel om de hoek heeft, maar toch geen geluid hoort van het strandvertier en de de gezellige barretjes en restaurants.

De villa en kavel is hoger gesitueerd dan de kavels tussen de zee en de villa waardoor het uitzicht blijvend is. Het uitzicht vanuit de villa is gericht op het zuidwesten en omvat een prachtig zicht op de bekende penon de Ifach van Calpe. Naast het zeezicht biedt de villa een mooi groene omgeving met ook enkele bomen op eigen grond welke indien gewenst gerooid kunnen worden.

Het centrum van Moraira is binnen handbereik op minder dan 2 kilometer afstand via een vrijwel vlakke route Een kleine 4 minuten met de auto of 20 minuten wandelen via de paseo mediterraneo waarbij u van schitterende uitzichten over de middellandse zee geniet.

De villa omvat momenteel ruim 180m2 met een grote garage voor 3 voertuigen. Living met naya. Vanuit de living geniet u van het zeezicht. 4 slaapkamers met 2 badkamers, seperate keuken. Op de begane grond is daarnaast nog een niet ingevulde ruimte die als woonruimte kan worden benut na constructiewerkzaamheden. Bovendien kan er nog een aanbouw worden gerealiseerd tot 7 meter hoogte, waardoor een nog specialer zeezicht gecreëerd wordt.

Het interieur van de villa is gedateerd, echter constructief is de villa van een goede kwaliteit. De bouwstijl is mediterraans, maar met rechte muren. Dit biedt goede mogelijkheden om na renovatie een moderne villa met mediterraanse uitstraling in de markt te zetten; een weer in toenemende mate gewenste stijl.

Dit object kan op verschillende manieren geoptimalieerd worden.

 

    U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


    Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


    Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


    Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.