villa kopen in moraira | Villa bouwen in Moraira

Moraira is een geliefde keuze bij het kopen van een tweede huis aan de Costa Blanca. Moraira biedt fraaie zandstranden, waarbij Playa de l´Ampolla het grootste is. Dit strand is direct ten westen van het centrum gesitueerd. De baai van el Portet op 1.5 kilometer van het centrum is een prachtige baai, aan de oostzijde beschermt door de kaap d´Or.

Met uitzondering van het centrum met 4 bouwlagen en twee appartementencomplexen in Pla del Mar is er geen hoogbouw. Het woningaanbod van Moraira omvat appartementen, bungalows, townhouses en finca´s, maar vooral wordt er gekozen om een vrijstaande villa in Moraira te kopen.

Van oudsher een vissersdorpje met een beschreven historie die teruggaat tot de 14e eeuw, hierdoor heeft het een echt hart en ziel en is het zeker geen uit de grond gestampte enclave van vakantiewoningen. Een flink deel van van de inwoners van resideert hier dan ook permanent.

 

moraira centrum

Mirador de Moraira is sinds 2004 actief in de verkoop, aankop en bouw van woningen aan de Costa Blanca. Omdat expertise en een betrouwbaar netwerk ontzettend waardevol en belangrijk is concentreren wij ons uisluitend op woningen in Moraira en meer specifiek in de zones el Portet, Pla del Mar en Pinar.

Naast Moraira hebben wij een kleiner maar selectief woningaanbod in Denia, Javea, Benissa Costa en Altea

Wij bieden rechtreeks van de eigenaar grondstukken aan en villa´s op vaak verrasssend mooie plekjes om te renoveren of te verbouwen.

Wij hebben dagelijks onze oren ogen open in Moraira. Bent u dus op zoek om een woning te kopen in Moraira en heeft u specifieke eisen en wensen? Informeer ons en wij sturen u even een mailtje als er een passsende optie op de markt komt. Ook kunt bij ons terecht voor een goed advies bij nieuwbouw en hebben wij kennis over (ver)bouw in huis.

Bovenaan deze pagina kunt u ons actuele woningaanbod bezoeken.

Neem even contact op via

0034 634 094 560 of contact@miradordemoraira.com


    U heeft specifieke eisen & wensen, een bepaald budget of voorkeur voor een zone zoals Pla del Mar in Moraira of juist een stukje van de kust af zoals Jalón?


    Mirador de Moraira specialiseert in het actief scouten, taxeren, aankopen en renoveren of herontwikkelen van villa ‘s en huizen aan de Costa Blanca noord, in opdracht van en in samenwerking met onze kopers


    Als eerste nieuw aanbod ontvangen per email, afgestemd op uw eisen en wensen?


    Vermeldt uw wensen hieronder, in steekwoorden, maar zo specifiek mogelijk.